Milyen hobbitok van, illetve hol szoktátok csinálni azt?
Már idősebb vagyok, de 20 és 25 között is ugyanazok a közösségi hobbijaim vannak, csak pár mára kikopott, vagy túl drága lett, vagy a társaság esett szét.
Több fórumon aktív voltam, ahol találkozókat szerveztek, ezekre szívesen eljártam.
Koncertek, kisebb klub-bulik underground zenékkel, ismerősökkel kocsma, házibulik.
+ Szerepjátékozom (máig aktívan), 1-2 liveon is voltam, utóbbiakat leszámítva ezekben zömmel kisebbség a nőnem.
A többi hobbim nem közösségi jellegű, és most sem az.
Ja igen, helyszínek:
Fórumtalálkozók: ahová szervezték épp, teázóba, kocsmákba, kajáldába vagy jó időben szabadba pl. Margit sziget.
Koncertek, bulik, kocsmázás: nyilván a szórakozóhelyeken.
Szerepjáték: live-ra bérelt helyszínek voltak ill. egy magánház kertje (nem sokon voltam), az asztaliak meg zömmel valaki lakásán, vagy annak hiányában klubokban, teaházban vagy gyakorlatilag bárhol, ahol nagyobb társaság ellébecolhatott zavartalanul órákig.
strandolás, strandon :D hát strandon sok lány van :D
meccsnézés, stadionban vagy tvben, otthon vagy kocsmában itt már kevesebb, de azért akadnak :))
sportolni szoktam még haverokkal. focizni csak fiú, de röpizni jönnek lányok is.
Én pl imádok kiállításokra járni, agyagozni, rajzolni. bár ezek nem annyira fiús programok :)
ami fiús, az a lövészet, amit nagyon szeretek
trx,street workout,kettlebell,röplabda.
és hogy hol?
edzőteremben,kondiparkban,strandon,otthon.
én nem jork erre az eseményre de aszthisezm évente 1-szer 2-szer vagy 3-szor megrendezik a mondocon-t pesten.
keress utánna hogy ez pontosan mi is. lényegében annyi hogy ezen a rendezvényen japán dolgokat szoktak bemutatni, van ott minden ami japánhoz köthető. sokan szoktak csinálni jelmezt is ugynevezett cosplay-t meg vannak ott mindenvéle rendezvények versenyek de hogyha csak azért mész hogy körül nézz vagy ismerkedj akkor is szivesen látnak. sokan a jó társaság miatt járnak a mondocon-ra és sok barát ott talált egymásra. de mondom nézz utánna mert én tényleg keveset tudok erről nekem sajnos lehetőségem se lenne elmenni egy ilyenre mert túl messze lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!