Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen hobbitok van, illetve...

Milyen hobbitok van, illetve hol szoktátok csinálni azt?

Figyelt kérdés
20-25 közötti csajokhoz szól elsősorban a kérdés... milyen hobbitok van, illetve hol szoktátok csinálni azt?:D érdekelne néhány hobbi ami közösségi jellegű és a csajok is szeretik/vannak ott
2014. aug. 15. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Már idősebb vagyok, de 20 és 25 között is ugyanazok a közösségi hobbijaim vannak, csak pár mára kikopott, vagy túl drága lett, vagy a társaság esett szét.

Több fórumon aktív voltam, ahol találkozókat szerveztek, ezekre szívesen eljártam.

Koncertek, kisebb klub-bulik underground zenékkel, ismerősökkel kocsma, házibulik.

+ Szerepjátékozom (máig aktívan), 1-2 liveon is voltam, utóbbiakat leszámítva ezekben zömmel kisebbség a nőnem.

A többi hobbim nem közösségi jellegű, és most sem az.

2014. aug. 15. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Ja igen, helyszínek:

Fórumtalálkozók: ahová szervezték épp, teázóba, kocsmákba, kajáldába vagy jó időben szabadba pl. Margit sziget.

Koncertek, bulik, kocsmázás: nyilván a szórakozóhelyeken.

Szerepjáték: live-ra bérelt helyszínek voltak ill. egy magánház kertje (nem sokon voltam), az asztaliak meg zömmel valaki lakásán, vagy annak hiányában klubokban, teaházban vagy gyakorlatilag bárhol, ahol nagyobb társaság ellébecolhatott zavartalanul órákig.

2014. aug. 15. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:

strandolás, strandon :D hát strandon sok lány van :D

meccsnézés, stadionban vagy tvben, otthon vagy kocsmában itt már kevesebb, de azért akadnak :))

sportolni szoktam még haverokkal. focizni csak fiú, de röpizni jönnek lányok is.

2014. aug. 15. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
22f
2014. aug. 15. 22:47
 5/10 A kérdező kommentje:
valami olyasmire gondolok ahova könnyen be lehet csatlakozni idegenként is szóval nyilvános helyen tartott programokra ahol még ismerkedni is lehet :D kocsmákba és szórakozóhelyekre járok, de ott a társaságok általában elvannak egymással ritkán hiányzik nekik plusz ember :D a strand is jó szoktam járni úszni de ott meg aligha lehet beszélgetni másokkal meg úgy a sportok többsége nem erről szól sajnos :D
2014. aug. 16. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát alap, hogy társaságot kellene keríteni, anélkül nehéz lesz a társasági élet. :)
2014. aug. 16. 10:30
 7/10 A kérdező kommentje:
na akkor ez a kérdés hogy hol keressem :D van egy haveri társaságom egyébként, de ők kb csak piálni és beszélgetni szeretnek szűk körben egymás közt aztán elmenni diszkózni... szeretem ezt is néha de kéne egy kis más jellegű tevékenység is, amire vagy megpróbálom rávenni őket vagy tudok magamtól is csatlakozni
2014. aug. 16. 10:38
 8/10 anonim válasza:

Én pl imádok kiállításokra járni, agyagozni, rajzolni. bár ezek nem annyira fiús programok :)

ami fiús, az a lövészet, amit nagyon szeretek

2014. aug. 16. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:

trx,street workout,kettlebell,röplabda.

és hogy hol?

edzőteremben,kondiparkban,strandon,otthon.

2014. aug. 17. 05:25
 10/10 anonim ***** válasza:

én nem jork erre az eseményre de aszthisezm évente 1-szer 2-szer vagy 3-szor megrendezik a mondocon-t pesten.

keress utánna hogy ez pontosan mi is. lényegében annyi hogy ezen a rendezvényen japán dolgokat szoktak bemutatni, van ott minden ami japánhoz köthető. sokan szoktak csinálni jelmezt is ugynevezett cosplay-t meg vannak ott mindenvéle rendezvények versenyek de hogyha csak azért mész hogy körül nézz vagy ismerkedj akkor is szivesen látnak. sokan a jó társaság miatt járnak a mondocon-ra és sok barát ott talált egymásra. de mondom nézz utánna mert én tényleg keveset tudok erről nekem sajnos lehetőségem se lenne elmenni egy ilyenre mert túl messze lakok.

2014. aug. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!