Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A Punkok milyen polgárpukkaszt...

A Punkok milyen polgárpukkasztásokat szoktak csinálni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 12:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom ha meg valaki jól pofánbasz az ilyenviselkedés után ahhoz se lesz semmi ellenvetésed kedves 9-es, neki úgy tartotta kedve, akkor te ne szólj bele. Azt hiszed, hogy az menő, hohgy ti bármit megtesztek amihez kedvetek van? Hát qrvára nem menő hanem szánalmas. Eggyes országokban az ilyeneket mint te lefejezik, itt is ezt kéne csinálni, az ilyen allja, társadalomnak csak ártó lázadozó hülyegyerekekkel.
2014. szept. 2. 23:29
 12/38 anonim ***** válasza:
59%
Valószínűleg azért "punk"-nak nevezi magát ez a szánalmas társadalmi réteg,mert a "hülyegyerek" szót nehezére esik kimondaniuk pár liter kannásbor után.
2014. szept. 3. 07:39
 13/38 anonim ***** válasza:
35%
Na mert kedves utolsó te punk vagy ? En igen( ja es csaj)
2014. szept. 3. 17:44
 14/38 anonim ***** válasza:
35%
Szánalmas max olyan ember lehet aki nem punk :D a legrosszabb punk is jobb egy unalmas divat p.csanal vagy egy pawanal
2014. szept. 3. 17:53
 15/38 anonim ***** válasza:
Na vissza tért, Miss mindent mindenkinél jobban tudó szociológus punk lányka, akik mid e közbe olyan szende lelkű hogy olyanokat jelent ki hogy egy punk se lop. Butácska kislány vagy te. :D
2014. szept. 3. 18:23
 16/38 anonim ***** válasza:
Ja végülis tényleg nem szánalmas aki egész nap a köztereken gangel nem hagyva nyugtot az embereknek, issza a kannásbort, szarik hugyozik odaokád mindenhova és kéreget egész nap, aztán meg van sértődve, hogy az emberek nem akarják fedezni a kannásbor és cigi szükségleteit.
2014. szept. 3. 18:38
 17/38 anonim ***** válasza:
Ugyan már előző, hisz minden ember titkon ilyen szeretne lenni, csak nem merik, mert félnek a társadalom mit mond rájuk. *irónia*
2014. szept. 3. 19:20
 18/38 anonim ***** válasza:
Irónia nélkül igaz amit írsz :p én jól érzem magam. Persze a lopasrol annyit hogy nem vagyunk arról híresek. Én pl nem lopok biztos van aki igen de meg se közelít egy politikust.
2014. szept. 3. 19:51
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
Kedves "menő punk csaj" . Én vagyok az,akit leszóltál. Közlöm,nem vagyok sem divat p.csa,sem páwa,csak egy sima dolgozó,3gyerekes anyuka. Azért a punk,divatpi.csa,és páwa kívül létezik még jópár kategória ám. Pl vannak a felnőttek,értelmesek,dolgozók,idősek,betegek,stb. Volna még mit tanulnod. Hála Istennek nem punk vagyok. Csak egy sima mezei 3 gyerekes dolgozó anyuka. Sajnállak.
2014. szept. 4. 07:35
 20/38 anonim ***** válasza:
Látod már megint zsinórba másodszor bele esel ugyan abba a butaságba. Kitalálsz valamit, aztán beképzeled magadnak hogy az az egyetemes igazság. Nagyon nagyon buta kislány vagy te, mint ahogy már említettem. Én pl nem lennék punk, annál sokkal magasabban van az önbecsülésem.
2014. szept. 4. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!