A Punkok milyen polgárpukkasztásokat szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 12:38
1/38 anonim válasza:
Hugyozni az utcan. Szemetelni. Csendet haboritani.
2/38 anonim válasza:
Kannás bor vedelés. Okádás, behugyozás, beszarás.
3/38 anonim válasza:
,,Kiskertekben nagyokat sz@rok, a rendőrt letegezem" -valami ilyesmi volt pl. egy Prosectúra számban.
4/38 anonim válasza:
Látom, vannak ilyenek még, de nem hinném, hogy kb. harminc évvel megjelenésük után is még nagyon tudnának pukkasztani. Nyugaton nem tudom, mikor jelentek meg, de még fiatal férfi voltam akkor, amikor találkoztam velük. A kakastaréj, a bakancs, kockás nadrág, levágott ujjú farmer mellény, a biztonsági tűk, piercing inkább csak gusztustalan volt sokak számára. Nem nagyon emlékszem arra, hogy olyan nagyon pukkantak volna az emberek.
Hogy ezek a maiak mit csinálnak, el nem tudom képzelni.
5/38 anonim válasza:
Tényleg azt hiszik, hogy bárkit is érdekel az öregasszonyokon kívül?:D
6/38 anonim válasza:
Körübelül az amit az első kettő válaszoló írt, kiegészítve az agresszív kéregetéssel, és a lopkodással.
7/38 anonim válasza:
Hát ha ennyi a 'punkság' akkor szánalmasak.
8/38 t_GaRami_a válasza:
Vannak normálisabb punkok is, meg a legalja. Ugyanolyan mint skinheadből, vagy cigányból.
9/38 anonim válasza:
Nem lopunk ! Amugy meg bármit megteszünk amit akarunk ott ahol akarunk. Ezen akadnak ki. Ha en padon akarok aludni ott alszom ha utcán a akarok hugyozni ott hugyozok. Ennyi. Ezt irigylik. Hogy mi leszarjuk!
10/38 anonim válasza:
Előző, csak úgy meg kérdem hogy te ki vagy hogy csak így nyilatkozz a punk kollektíva nevében? Szakadjon a nyakamba egy dézsa szar, ha nincs legalább egy olyan punk az országba, akinek ha úgy tartja kedve, a zsebébe csúsztat 1-2 öt dekást a boltból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!