Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha meleg vagyok akkor miért...

Ha meleg vagyok akkor miért közösítenek ki ennyire?

Figyelt kérdés
Teljesen megalázó élethelyzetbe kényszerítettek és még ki is jelentették, hogy azt várják már, hogy mikor döglök meg.

2014. aug. 10. 20:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Én nem értem, miért kell az embereknek ennyire belefolyni mások magánéletébe.

Hát nem mindegy, hogy a Jóska és a Béla egymással csinálják-e, vagy Mariskával és Julcsival? Amíg két felnőtt ember kölcsönös beleegyezésével történik a a szex, nincs joga másnak beleszólni. A melegeknek (igen, melegek, nem b.-k, mert nem káromkodunk, és senki sem tagadhatja, hogy a b. sértő szó manapság, amit abszolút szexuális utalások nélkül is használnak káromkodásra, sértésre) így is szembe kell nézniük néhány dologgal, pl. hogy nem lehet gyerekük, hogy valamilyen szinten kinézik őket, ha hívők, akkor azzal a ténnyel, hogy a vallásuk tanai szerint nekik cölibátusban kell élni, nem kell ehhez még a felesleges sértés, bántás. Árt az a meleg személy szerint egy hetero pasinak, nőnek? Nem, sőt, eggyel kevesebb vetélytárs. Akkor meg mit kell foglalkozni velük? A Pride-ot egy évben egyszer ki lehet bírni, az utcán kézenfogva sétáló férfipárost ugyanúgy nem kell leállni bámulni és hörögni rajta, mint ahogy máson sem. Ha annyira zavaró a látvány, akkor is kezeljétek úgy, mint más zavarbaejtő embert az utcán (jobb esetben egy testileg torzult emberbe sem köt bele senki, hogy minek megy ki a torz arcával, mit ijesztgeti a gyerekeket stb.? ) Aki minket nem bánt, azt nekünk sem kell.

2014. aug. 13. 15:46
 32/44 A kérdező kommentje:

...és mi volna, illetve lenne, hogy ha minden ilyen halálraítélt (a "normális" emberek által)összefogna és tenne valamit, hogy ne sikerüljön nekik megölniük bennünket! A "normális" emberektől nem olyan kommenteket kérek, hogy "akkor legyetek öngyilkosok" stb.

Nem csak mi vagyunk pusztulásra ítélve, hanem lassan mindenki aki nem tetszik olyannak aki akármilyen kis aprócska, pici hatalommal rendelkezik manapság! Gondolkozzatok el egy kicsit ezen a mondaton!

2014. aug. 13. 17:43
 33/44 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, mért kell egy b..zit ennyire pátyolgatni? Nem meleg, meleg a kávém, és meleg nap volt ma!

Az összes negatív kommentet törlik az adminok, ezek meg itt azt hiszik minden rendben van, és nem ítéli el senki őket. Még szerencse, hogy az életben nem tudnak törölni.

2014. aug. 13. 20:39
 34/44 anonim ***** válasza:

Volt egy kimutatás arról, mit tennének a leendő anyák, ha megtudnák, hogy:

-Homoszexuális lesz a fiúk

-Szívbeteg lesz a fiúk

Az eredmény megdöbbentő, míg a szívbetegségben szenvedő magzatot 35% vetetné el, addig a homoszexuális gyereket 92%!

2014. aug. 13. 20:43
 35/44 anonim ***** válasza:
34-es, ez csak az emberi barbárságra bizonyíték. Ráadásul a babák felét most is abortáljak (ha azt a szót használom ami szerintem ide illik, akkor törlik, szóval abortáljak).
2014. aug. 13. 20:50
 36/44 anonim ***** válasza:
48%

37:

Nem tudom, melyik agytröszt rukkolt elő ezzel az ostoba képzettel, hogy akik nem fogadják el az abberáltakat, azok látens b*zik, de nagyon egyszerű ésszel sújtotta őt a sors. A sok lumpen meg visszamondja :D. Ha ti nem lennétek, ki kéne találni titeket.

Melyik "civilizált" részre gondolsz? "Nyugatra"? Ha sosem jártál még ott, akkor ne hozd fel. Tudod, elég nehéz titeket komolyan venni; alapból is, de még úgy, hogy süketeltek ilyen sallangokat,m amikhez közötök sincs és csak a szátokba rágták, még kevésbe.

2014. aug. 14. 08:41
 37/44 anonim ***** válasza:
47%

Ti jöttök olyan érvekkel, amiket a jobboldal talált ki. Ezerszer cáfolta őket az élet, az orvosok, de ti csak azt szajkózzátok.

Nyugaton élek, felvállaltan, kétszer származott ebből itt atrocitás, mindkétszer magyarok részéről...

És igen, tuti te is látens vagy. Különben mit törődnél olyan dologgal ennyit, amihez közöd sincs?

2014. aug. 14. 08:52
 38/44 A kérdező kommentje:
Hát akkor éljen Magyarország! A világ napos oldala! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
2014. aug. 14. 09:21
 39/44 anonim ***** válasza:
A bajnai nem b*zi, van egy lánya.
2014. aug. 14. 15:29
 40/44 anonim ***** válasza:

A gyerek amúgy nem zárja ki ám, hogy meleg az apja vagy leszbikus az anyja. Nőnél ugye mégcsak orgazmus sem kell, meleg férfinál el lehet érni, hogy sikerüljön nővel is, de ehhez mindenféle trükközések kellenek, hogy ő férfival képzeli el magát stb.

Már csak az a kérdés, miért jó, ha ezt elvárják valakitől? Hogy ne azzal éljen nemi életet, akivel őszintén élvezni tudja? Természetesen abban az esetben, ha amásik fél is így van vele. Ráadásul, ha genetikai, így továbbadhatja ám a hibát is.

2014. aug. 14. 22:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!