Ha meleg vagyok akkor miért közösítenek ki ennyire?
Kedves utolsó!
Ez mindkét oldalon ugyan úgy megy nem tudnak észérveket, ezért marad a másik alázása.
Kérdező!
Nekem is megírhatod a történteket. Van a családomban homoszexuális, van tapasztalatom az ilyen helyzetekben. Talán tudok segíteni.
"Ez mindkét oldalon ugyan úgy megy nem tudnak észérveket, ezért marad a másik alázása."
Ennyit én is tudok. Csak akkor legalább ne állítódna az ellenkezője! :P
"Szóval akkor a fehér heterók alja népség? és még te nem foglalkozol a bőrszínnel meg a szexualitással? WTF???"
Szerintem olvasd el még egyszer, ami oda van írva.
Azokat szólja meg, aki CSAK azt tudják felmutatni, amivel együtt születtek, amire semmi hatásuk nem volt és mindent, ami attól (tőlük) eltér, negatívnak bélyegezni.
"hogy magyar, mert
azonkívül mondjuk egy kötekedő,
agresszív állat. érted?"
Tudnál erről valamit mutatni?
Mert én tudok neked mutatni a felvonulásról olyan képet, amin "nemzeti érzelmű f..aszszopóznak"
"Mert én tudok neked mutatni a felvonulásról olyan képet, amin "nemzeti érzelmű f..aszszopóznak""
hát róluk sem jobb a véleményem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!