Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha meleg vagyok akkor miért...

Ha meleg vagyok akkor miért közösítenek ki ennyire?

Figyelt kérdés
Teljesen megalázó élethelyzetbe kényszerítettek és még ki is jelentették, hogy azt várják már, hogy mikor döglök meg.

2014. aug. 10. 20:23
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
38%

Kedves utolsó!

Ez mindkét oldalon ugyan úgy megy nem tudnak észérveket, ezért marad a másik alázása.

2014. aug. 10. 21:38
 12/44 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

Nekem is megírhatod a történteket. Van a családomban homoszexuális, van tapasztalatom az ilyen helyzetekben. Talán tudok segíteni.

2014. aug. 10. 21:40
 13/44 anonim ***** válasza:
48%

"Ez mindkét oldalon ugyan úgy megy nem tudnak észérveket, ezért marad a másik alázása."

Ennyit én is tudok. Csak akkor legalább ne állítódna az ellenkezője! :P

2014. aug. 10. 21:40
 14/44 anonim ***** válasza:
30%

"Szóval akkor a fehér heterók alja népség? és még te nem foglalkozol a bőrszínnel meg a szexualitással? WTF???"

Szerintem olvasd el még egyszer, ami oda van írva.

Azokat szólja meg, aki CSAK azt tudják felmutatni, amivel együtt születtek, amire semmi hatásuk nem volt és mindent, ami attól (tőlük) eltér, negatívnak bélyegezni.

2014. aug. 10. 22:24
 15/44 anonim válasza:
49%
Nekem is mondták már, hogy dögöljek meg, pedig nem vagyok meleg. Biztos, hogy az a gond, és nem valami elkövetett cselekedet miatt csesztetnek?
2014. aug. 10. 22:29
 16/44 anonim ***** válasza:
21%
Igen, én is bírom amikor a tolerancia hívei ezerrel magyaroznak:)
2014. aug. 10. 22:41
 17/44 anonim ***** válasza:
54%
A tolerancia hívei nem magyaroznak, csak nem szeretik, ha valakinek a legfőbb értéke az, hogy magyar, mert azonkívül mondjuk egy kötekedő, agresszív állat. érted?
2014. aug. 10. 22:42
 18/44 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%
Bevállaltál valamit, amit ma Magyarországon nem, azaz kevesen fogadnak el. Ezt nyilván te is tudod, nem árt, ha tisztában vagy a következményeivel is. Az egyik következménye a megaláztatás.
2014. aug. 10. 22:46
 19/44 anonim ***** válasza:
40%

"hogy magyar, mert

azonkívül mondjuk egy kötekedő,

agresszív állat. érted?"

Tudnál erről valamit mutatni?

Mert én tudok neked mutatni a felvonulásról olyan képet, amin "nemzeti érzelmű f..aszszopóznak"

2014. aug. 10. 22:54
 20/44 anonim ***** válasza:
51%

"Mert én tudok neked mutatni a felvonulásról olyan képet, amin "nemzeti érzelmű f..aszszopóznak""

hát róluk sem jobb a véleményem. :D

2014. aug. 10. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!