Ha meleg vagyok akkor miért közösítenek ki ennyire?
Leszbikusként minden másnap volt szerencsém tapasztalni, hogy már az is baj ha a párom kezét fogom az utcán...
Miért? Ezt tőlük kéne megkérdezni. Biztos nagyobb érték random, ismeretlen embereket zaklatni az utcán, mint nem beszólogatni.
Kicsit meglepődtem azon, hogy mi történt veled, kérdező (azon nem, hogy a hozzászólásoknál mi ment; több törölve is lett ahogy látom). Én ismerek több homoszexuálist is, férfiakat nőket egyaránt és nem panaszkodtak még, hogy bárki is bántaná őket. Sőt, többször voltam velük nagyobb közösségben és ott sem emlékszem atrocitásra; pedig nem mindig a legértelmesebb emberekkel voltam egy légtérben.
Én a te esetedben arra tudok gondolni, hogy más problémájuk van veled, de mivel mindenkit be kell skatulyázni, téged is betettek a "bu-zi" kategóriába és ennyi. Könnyebb rád így hivatkozni.
Engem annak idején falusi parasztnak, gyüttmentnek, kockának, vagy egyéb dolgoknak neveztek; szimplán mert sötét taplók voltak. Ilyenek pedig sajnos minden országban vannak és a mennyiségüket sem befolyásolja semmi. A legrosszabb dolog egyébként amit az ilyen típusú embereknél megfigyeltem, az a falkaszellem. Simán kikészítenek valakit közös erővel és még borzasztóan élvezik is. Addig örülj, amíg nem várnak meg valahol és vernek meg...
Ez a falkaszellem ráadásul nem csak a jobbereknél él, hanem a cigányoknál, a zsidóknál, fradistáknál/dózsásoknál, rockereknél, homoszexuálisoknál stb, stb. is. Sajnálom... :(
Te is tudod, egyedül egy agresszív ostoba kisebbség nem képes a te másságodat tolerálni.
Épp azért kell tisztességgel kiállnod a meggyőződésed és az elveid mellett, hogy a jobberek ettől lenyugodjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!