Mit csináljak, ha nem merek telefonálni?
Figyelt kérdés
19 éves leszek....fel kellene hívnom a kozmetikust, hogy mikorra van időpontja. Most nem a szokásos kozmetikust kell felhívnom, hanem egy újat a városunkban.
Egyszerűen nem merem. 2 napja halogatom, hogy időpontot kérjek. Idegeneknél mindig ez van.
Eddig(ha ciki, ha nem), ha fodrászhoz vagy kozmetikushoz mentem, mindig elkísértek a családtagjaim, így nem féltem.
Múltkor viszont egyedül mentem a fodrászhoz, és nem tudtam vele miről beszélgetni, sőt.
Idegenekkel nem tudok beszélgetni, és kínosan érzem magamat, szorongok.
Mit csináljak, hogy felmerjem hívni? Direkt nem apukámat akarom megkérni, hiszen ezt meg kell,hogy tanuljam. De nem merem.:( Ma már kb. 4 órája halogatom.
2014. júl. 17. 15:00
1/5 anonim válasza:
jaaj totál átérzem a helyzetet én is így vagyok ezzel mindig... nyafogok egy sort , hogy nem akarom, de aztán összeszedem és telefonálok egyet ha már muszáj, de amúgy utálok
2/5 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, de nagyon gázul sült el...
2014. júl. 17. 15:25
3/5 anonim válasza:
Neked szociális fóbiád van.Egy terapeuta teljesen kigyógyíthat belőle..
5/5 anonim válasza:
Igaz,ez tényleg szociális fóbia,vagy hasonló,nekem is ilyen van.Én felvenni se merem a telefont,nemhogy telefonálni.Igaz,csak telemarketingesek hívnak,de azok nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!