Velem van a gond, ha a Balaton Soundon kiráz a hideg attól a sok suttyó paraszttól aki ott ezerrel játssza az agyát?
Nem arról van szó, hogy X ember idegesít, hanem arról hogy úgy mindenki.
Idegesít:
a) a sok műkörmös szoliban sárgára aszalt hülye r*banc prosti
b) a sok kigyúrt IQ-zéró nagyarcú tetovált Jani
c) a sok porbafingó semmi takony kölök aki a szülő pénzén eljátsszák a menő csávót
d) a sok kikent-kifent látens bu*ze*áns
e) az önmagát továbbra is tizenévesnek hívő bőven harmincas akár negyvenes vén sz*r, akik úgy jönnek oda mintha ők is 17-ek lennének mint én
f) és egyáltalán: az a sok önmagát megjátszó és túljátszó kifelé „marha vagány és menő vagyok” Zokni Jakab és Átlagjani akik feljöttek Bivalybasznádról a tehenek mellől és először látnak fehér embert
Szívem szerint bányába az összessel aztán 100 kilós zsákkal a hátadon napi 10-12-14 órában, ha van még kedved lazázni: hát tessék, itt lehet-
Velem lenne a gond?
ember te egy idióta vagy ha nem értetted a hasonlatot.
szó sincs itt állattartókról
ez egy tipikus vidéki suttyó paraszt hozzáállás inkább. azon taplók tartoznak ide akik valami szar világ végi helyen laknak és egy héten egyszer bebuszoznak a legközelebbi nagyvárosba a "citybe", és marha nagy arcnak hiszik magukat már csupán ettől.
meg attól hogy anyukától apukától kapott zsebpénz a helyi kábszerdíler zsebében landol ugye.
és kapják a "partidrogot" és ettől ugye menők.
kívánom nekik hogy ott dögöljenek meg a sárban fetrengve valami dizájnerdrogtól túladagolva.
amivel megint csak nem értem, mi a baj, mert nélkülük nem eszegethetnéd a finom rántotthúsokat:
Ó, tehát ha nincs több érv, akkor jön a személyeskedés? Gratulálok :)
Iróniáról hallottál már?
Részemről pedig ez az utolsó hozzászólás, mert te itt 17 évesen fenekeden a tojáshéjjal és nulla élettapasztalattal lesajnálsz mindenkit. Ez pedig az épeszű emberekből ugyanazt a reakciót váltja ki, mint amit te éreztetsz a kérdésedben: visszataszító, agyoniskolázott (ja bocsánat nem, mert még a középiskolát sem végezted el), fellengzős b*r*mnak fognak tartani. Olyannak, aki ahelyett, hogy jól érezné magát a neki megfelelő közegben, és ha nem akar, akkor nem foglalkozik a körülötte lévőkkel, inkább magát felsőbbrendűnek képzelve, ítéletet mond másokról.
Ennek ellenére további minden szépet és jót kívánok neked az életben! Főleg azt, hogy sikerüljön rájönnöd, attól te nem leszel kevésbé boldogtalan (mert akkora adag keserűség beszél belőled, hogy két embernek is sok lenne), hogy másokat akár alaptalanul, akár indokkal szidsz és lenézel.
és akkor még azt képzeld el hogy a negyedét se adtam ki annak ami van bennem!
na akarsz eljönni hozzám egy kicsit dumcsizni?
arra azét majd ügyelj hogy kés egyéb fegyver ne legyen a közelben. vagy ha van akkor reméld hogy te vagy a gyorsabb.
>>>>
mert akkora adag keserűség beszél belőled, hogy két embernek is sok lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!