Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a gond, ha a Balaton...

Velem van a gond, ha a Balaton Soundon kiráz a hideg attól a sok suttyó paraszttól aki ott ezerrel játssza az agyát?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy X ember idegesít, hanem arról hogy úgy mindenki.

Idegesít:

a) a sok műkörmös szoliban sárgára aszalt hülye r*banc prosti

b) a sok kigyúrt IQ-zéró nagyarcú tetovált Jani

c) a sok porbafingó semmi takony kölök aki a szülő pénzén eljátsszák a menő csávót

d) a sok kikent-kifent látens bu*ze*áns

e) az önmagát továbbra is tizenévesnek hívő bőven harmincas akár negyvenes vén sz*r, akik úgy jönnek oda mintha ők is 17-ek lennének mint én

f) és egyáltalán: az a sok önmagát megjátszó és túljátszó kifelé „marha vagány és menő vagyok” Zokni Jakab és Átlagjani akik feljöttek Bivalybasznádról a tehenek mellől és először látnak fehér embert

Szívem szerint bányába az összessel aztán 100 kilós zsákkal a hátadon napi 10-12-14 órában, ha van még kedved lazázni: hát tessék, itt lehet-

Velem lenne a gond?

2014. júl. 13. 20:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"persze a Szépművészeti Múzeumban egy kiállításon talán nem ilyenek, na de oda meg én nem vagyok való. "

vagyis akkor ugyan olyan vagy, csak ezt most nagy szabadelvűségedben nem veszed észre.

Amúgy 17 évesen te miből fesztiválozol? Ne mondd, hogy a saját keresetedből. Mert lehet, hogy a jegyet abból vetted, de amíg a szüleid fizetik a kajádat meg a rezsidet, addig te is ugyan olyan "suttyó paraszt" leszel - a te szemszögedből legalábbis.

Mert nem baj, ha egy 17 évest eltartanak, az a normális, amit viszont te leművelsz, ez a feljebbvalóság, ez nem normális...

2014. júl. 14. 11:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Egyrészt abban is van igazság, amit írsz, de ha belegondolsz mindenhol találkozhatsz olyan emberrel, akitől kiver a víz. És hidd el, annyira Te sem egyedi és teljesen bekategorizálhatatlan, mint amennyire 17 éves ifjú fejjel gondolod. Jó eséllyel tényleg kinövöd. :) Üdv!
2014. júl. 14. 14:35
 13/23 pelgrim ***** válasza:

"Velem lenne a gond?"

Igen, veled van a gond.

2014. júl. 14. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:

"soha az életben"

17 évesen. Soha. :D

Még azt sem tanultad meg hogy soha nem mondj sohát?

2014. júl. 14. 23:13
 15/23 anonim ***** válasza:

Veled van a gond.

Engem az elektronikus zene nem érdekel, ezért a Sound sem, de sok egyébként év közben keményen dolgozó, jóravaló ismerősöm ott volt. Ők a gőzt kiengedni mentek, igen állatkodnak, mert egyébként nem tehetik meg. Az irodában/üzleti vacsin mindig a legszebb/legjobb formájukban kell feszíteni, itt lehetnek igénytelenek is :) Máskor folyton szépen körmönfontan kell fogalmazniuk, beszélniük, ott lehet üvöltözni :)

Ezért tűnik mindenki számodra suttyónak, mert mindenki elengedi magát. De egy hétig engedtessen már meg egy kis szórakozás még a legelőkelőbb arisztokrata vezérigazgatóknak is :)

2014. júl. 18. 08:23
 16/23 anonim válasza:

"Velem lenne a gond?"

Igen.

2014. júl. 20. 19:53
 17/23 A kérdező kommentje:

szóval summa summarum: a sok kiművelt agyoniskolázott jól öltözött affektáló barom mind valójában ilyen: részegen a sárban fetrengő ordibáló bunkó paraszt?

az összes többi csak máz?

itt jön elő a valós énjük? ez a valós énjük?

Hofit idézve: mind lovagok meg lovaginák....

Ezért tűnik mindenki számodra suttyónak, mert mindenki

elengedi magát.

2014. júl. 22. 09:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Kisarkítva látod a világot mint a tinédzserek. De majd kinövöd, nyugi.
2014. júl. 22. 10:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem, nekik meg nekem is, ha fesztiválon vagyok, ez poén, szórakozás, "jólérzés".

Nyilván a színházban is jól érzem magam, és egy jazz koncerten is, a barátaimmal kerti partin és társasjátékozás, Balaton körbebiciklizés vagy éppen közös nyaralás közben is.

A fesztivál egy más kategória.

Ha neked nem tetszik a lazázás, akkor ne foglalkozz velük. Ha nem szólsz hozzájuk, ők sem fognak cseszegetni.

Te sem vagy sokban eltérő az általad említett "f" pontban leírt emberektől. Talán abban, hogy vélhetően nem állattartással foglalkozol (amivel megint csak nem értem, mi a baj, mert nélkülük nem eszegethetnéd a finom rántotthúsokat:) ), de az "önmagát megjátszó és túljátszó" definíció a kérdésed alapján igenis jellemző rád.

2014. júl. 22. 10:24
 20/23 anonim válasza:

Kedves kérdező!

én úgy gondolom neked lenne leginkább szükséged arra, hogy bányában dolgozz és 100KG-s zsákokat emelgess 14 órában :D

A fesztiválok általában erről szólnak... mindenki elengedi magát, lazulás, stb. Ha TE ezt nem tudod felfogni, tényleg problémáid vannak.

2014. júl. 22. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!