Velem van a gond, ha a Balaton Soundon kiráz a hideg attól a sok suttyó paraszttól aki ott ezerrel játssza az agyát?
Nem arról van szó, hogy X ember idegesít, hanem arról hogy úgy mindenki.
Idegesít:
a) a sok műkörmös szoliban sárgára aszalt hülye r*banc prosti
b) a sok kigyúrt IQ-zéró nagyarcú tetovált Jani
c) a sok porbafingó semmi takony kölök aki a szülő pénzén eljátsszák a menő csávót
d) a sok kikent-kifent látens bu*ze*áns
e) az önmagát továbbra is tizenévesnek hívő bőven harmincas akár negyvenes vén sz*r, akik úgy jönnek oda mintha ők is 17-ek lennének mint én
f) és egyáltalán: az a sok önmagát megjátszó és túljátszó kifelé „marha vagány és menő vagyok” Zokni Jakab és Átlagjani akik feljöttek Bivalybasznádról a tehenek mellől és először látnak fehér embert
Szívem szerint bányába az összessel aztán 100 kilós zsákkal a hátadon napi 10-12-14 órában, ha van még kedved lazázni: hát tessék, itt lehet-
Velem lenne a gond?
Minek mész ilyen helyekre, ha utálod az ilyen embereket?!
Én pont ezért nem megyek. Az oké, hogy van egy csomó olyan banda, akikre kíváncsi lennék és a haverokkal is jól ellennék, de 30 perc sem kell ebben a tömegben és kiakadok.
Neked megéri elmenni?
azért mert nem tudok olyan helyre menni, ahol ne ilyen hulladék retkes parasztok lennének.
mindenütt ezek vannak.
persze a Szépművészeti Múzeumban egy kiállításon talán nem ilyenek, na de oda meg én nem vagyok való.
olyan hely nincs ahol mindenki normális mezei és nem egy rakás szar?
>>>ha utálod az ilyen embereket?!
Hat a soundra a suttyok mennek! Menj a szigetre, bar ott meg sok a kulfoldi (ami mondjuk sztem nem rossz), de ha valasztani kell meg mindig a volt fesztivalon volt eddig a legkulturaltbb tarsasag szerintem.
A gond az, hogy igazabol ezeket nem lehet elkerulni. Mindenhol ott vannak sajnos, mivel ok alkotjak a korosztalyt.
20L
remélem soha az életben nem fogom ezt kinőni.
ha én is ekkora gyökér leszek engedélyt adok avilágnak a kilövésemre.
Szerintem veled vannak súlyos gondok. De végülis 17 vagy,
>>>>még kinőheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!