Ti hol és hogyan ismerkedtetek meg rocker ismerőseitekkel?
Nos haveri körben is akadnak,vannak akiket motoros találkozón ismerkedtem meg(motorosoknál könnyebb az ismerkedés mert mindenki aki 2 kerékkel jár az testvér) :)
Ha elmész egyedül fesztiválokra koncertekre,útközben össze lehet brahizni másokkal,pl látod hogy vonaton kimennek cigizni,csatlakozol hozzájuk :) Egyszerűbb úgy ismerkednek rockerokkal ha te is mondjuk jobban mutatod a világ felé a stílusod.
egyedűl nem igazán mennék,de am viszonylag könnyű odacsapódni másokhoz,csak ne légy félénk.ha nem koncerten vagy,akk is megpróbálhatsz ismerkedni,elvégre már legalább 1 közös téma van ;)
esetleg közösségi oldalakon is próbálkozhatsz.
Elfelejtettem odaírni, hogy 13/L.
#1: igen, sajnos a cigiseknek könnyebben megy... És úgy öltözködöm, lehet látni rajtam. :)
#2: én nem vagyok félénk, a baj csak az, hogy szinte mindenki idôsebb nálam.
#3: az iskolából én is ismerek egy párat... Utalnom kéne nekik a témára?
#4: úgy nehéz lenne találkozni, romániai vagyok. De maga a gondolat nem rossz.
#5: hú, tök szerencséd volt :D Sulitársakkal az a baj, hogy ritkán kószálnak egyedül, ami javában megnehezíti az egészet.
#6: erre azt mondom, a legigazabb sors a véletlen. Ezt nem gondoltam volna...
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld :)
5. vagyok.
Szerintem nyugodtan menj oda ismerkedni. :D Maximum hülyének fognak nézni, de az nem mindegy? :)
Ja, és most csak a fiú ismerősöket írtam. Lányba is ismerek olyanokat. Őket rajzszakkörön, meg úgy más barátokon keresztül sikerült megismernem. :3 De amúgy általában nem a rock zenéről beszélünk. ;)
14/L
Igaz :D Köszi :)
Ah, az szerintem nem is lenne normális, ha csak az lenne a téma. De azért maga a világnézet, viselkedésmód, ízlés, és még sok más miatt jobb :)
#6 Aww, de romi! *-*
Neten fórumokon, koncerteken/előtt/után, fesztiválokon, baráti körben, suliban, helyi járaton ("jééé, te ezt a bandát ismered?!").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!