Melyik bandák azok, amiket egy rockernek feltétlenül ismernie kell, és melyikek azok, amiket jó ha ismer?
Jót röhögtem:D Ez nem így megy. A rockerek ugye a rock zene kedvelői. Ha te nem ismersz ilyen zenekarokat, nyilván nem is hallgatod őket, tehát nem biztos hogy szereted, sőt. Nem te választod meg ilyen tekintetben a stílusod, illetve hogy melyik szubkultúrához tartozol. Ez majd magától kialakul. Főleg, hogy attól hogy szeretsz egy zenei stílust, még nem is kell a szubkultúrát is követni, az opcionális. Én például metálos vagyok, azon belül is inkább death metálos, mégsem mondaná meg rólam senki, mert nem nézek ki úgy, és nem is élek úgy.
De maga a kérdés is hülyeség. Mi az, hogy feltétlenül ismernie kell? Olyan nincs, hogy az összes meghatározó zenekart szereted, és ismered a kedvenc zenei stílusodban. Én például nem szeretem a Cannibal Cropse-t, pedig egy meghatározó zenekar a műfajban.
Tehát: azt hallgasd, amit szeretsz. Ne mások mondják már meg, ez szánalmas.
"rocker szeretnék lenni" lol
az csak úgy leszel.. ha az a te stílusod.. de ha magadra erőlteted akkor minden leszel csak nem hiteles és kifognak nevetni..
Led Zeppelin
Queen
Mötley Crue
Bon Jovi
GUNS N ROSES
Hendrix
Boston
Cheap Trick
Sex Pistols, bár zenélni nem tudtak
Van Halen
Eagles
ha modernebb rocker akarsz lenni akkor ajánlom:
Simple Plan
Sum41
The Pretty Reckless
Escape The Fate
Falling In Reverse
Green Day
Paramore
Good Charlotte
My Chemical Romance
Evanescence
Előbb lőjed be konkrétabban a stílusodat, onnantól egyszerűbb lesz. Ha megvan a stílus, akkor keressél bandát.
Aki életében nem hallgatott ilyen zenét, az mindenre rávágja, hogy rock, ami részben igaz is lehet (ahogy pl. te is tetted). Valaki még a metálra is rávágja hogy rock.
A rock jelző egy összefoglaló név, mint pl.: a pékáru. Ha te azt mondod, hogy pékárut szeretnél, abból nem derül ki, hogy zsemlét, vagy kenyeret szeretnél.
A zenéket lehet kor alapján is keresgélni. 70-es,80-as,90-es rock. Amit a 4-es hozzászóló írt, az 70-es 80-as.
De a legjobb ha stílus szerint nézed.
hard rock, punk, punk rock, goth rock, psychedelic rock, emo, indie, pop punk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!