Most komolyan kinézetre kell ítélni? Attól, hogy valaki rocker, már nem lehet kedves?
"évek óta járok közmunkázni árvaházba,"
15 évesen. Az igen...
Te is tele vagy előítélettel...
Miből gondolod, hogy egy plázacica nem lehet kedves és aranyos?
Nem a öltözködéseddel van a gond, hanem a stílusoddal, ha az emberek nem akarnak elfogadni.
Én nem értem miért kell különböző stílusokat követni és majmolni, mint pl a rockerség. Fel lehet venni egy egyszerű nadrágot, egy egy egyszerű pólóval és csók a családnak....
Aki csak akkor áll veled szóba, ha nőiesebb pólókat hordasz, akkor az annyit is ér. Ha emiatt sütik rád, hogy különc vagy, nem a viselkedésed miatt, akkor tényleg a kinézet alapján ítélnek.
Írod, hogy vannak barátaid. Akkor olyan sz@rarc mégsem lehetsz, aki képtelen a társasági életre.
Igen, sajnos ez az átlagos felfogás. Az értelmes, tisztességes, rendes embereket mindig kiközösíti az átlagos többség. (az átlagos ma már nem hiszem hogy valami jót jelentene) Az ilyenekbe nem szorult megértés és elfogadás, csak az a jó amit ők elképzelnek semmi más. Túl nagy az egójuk ami lenyomja az IQ-t. Ezek az emberek a kereskedelmi tv-k szennyműsorain szocializálódtak, szóval mit is várunk tőlük ?! Hát ez a mai valóság...
26/f
Kedves utolsó, mindenkinek szíve joga eldönteni, mit képes elviselni a gyomruk, nem értem mi a problémád ezzel. Ha az embernek nem jön be valaki, ennyi.
Kérdező:
Te is, én is, a többiek is külső alapján ítélnek. Tuti, hogy nem mennél oda egy csöveshez, hogy leszel-e a barátom, vagy meghívhatlak valamivellel, pedig lehet, hogy ugyan olyan kedves, és melegszívű mint az a srác, aki normálisan, szépen van felöltözve, de csak azért, mert jutott neki munka. Te vállaltad ezt a stílust, viseld következményeit is.
Ja, és: Én szeretem, a különleges lányokat, de az, hogy valaki kívülről furán néz ki, az számomra nem különleges, csak egy divatmajmoló.
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!