Most komolyan kinézetre kell ítélni? Attól, hogy valaki rocker, már nem lehet kedves?
A mai vilag csak a kulso alapjan itel sajnos. Altalaban az ilyen "swagyolo" emberek a legtaplobbak es lenezobbek! En is ilyen tarsasagba voltam eddig, mig vegul kb. 2-3 baratom maradt a stilusom miatt:/ De ha valaki elitel a kulsod es zenei izlesed miatt, az nem a baratod. Nem ertem miert lennenek a rockerek/punkok/emo-k taplok. Eddig ense beszeltem rockerekel(pedig annak vallom magam) de tegnap megismertem par rockert es punkot es nagyon kozvetlenek es remdesek:) Nem ugy mint pawa tarsaik. Kulonc vagy, na es?! Elfognak itelni, mert nem a divatot koveted..De mar sajnos jon be a divatba a bandas polo, bordzseki, VIRAGOS BAKANCS( ami undorito) szegecses karkoto stb...Amugy nem minden lany noies, es szerintem egy lany nyugodtan hordhat bo polot, vagy pulcsit, acelbetkot, szakadt ruhat, illetve hallgathat "kemeny" zenet :D Az ilyen lanyok/fiuk, akiket te irtal, szerintem is undoritoak. De ez csak az en felfogasom..mindenestre legy kulonc:D az sose baj, kapni fogsz kritikakat, de jobb mintha tomeggyartmany lennel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!