Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
"Randim,,lesz a barátnőmmel és még csak pár napja vagyok vele(évfolyamtársam úgyhogy nem túl korai mert ismerem) de nem tudom mit szeret meg ilyesmi és hogy mit csináljak vele és mit vigyek neki. (csoki virág ilyesmik) 12 vagyok ha ez számít :)2014. jún. 29. 22:33
1/2 anonim válasza:
Édesem! De cuki vagy :))) ! Vigyél neki egy szál virágot vagy valami csokit ha szeretnél, és viselkedj természetesen :) menjetek el sétálni vagy nézzetek valami filmet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) alap ez volt a tervem csak érdekelt az ő véleménye( nekem mind1) ezután akkor kellett más véleménye :)
2014. jún. 30. 00:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!