Birni fognak a koliban? Nehéz a beilleszkedés?
Nos,vidéki vagyok. Az előző sulimban igazi nagy dumás voltam,simán beilleszkedtem. Mivel jobban kijövök a fiúkkal,igy nagyrészt velük lógtam. Csakhogy már felnőttem és hiányolom a női társaságot,de én mint nő,tudom,hogy milyen ravaszak a nők és félek,hogy a koliban más lesz eleve a helyzet. Félek,hogy utálni fognak,mert elég erős jellem vagyok. Szeretek hülye hangon beszélni,fejeket vágni és ami a szívemen az a számon.(Ne nézzetek retardáltnak!:D) Szóval alapjáraton tök komoly vagyok,de szeretek baromkodni,persze csak azokkal akik értik is a poénjaim és megbízok bennük. Nem szeretek viszont a középpontban lenni,de elnyomva sem. Nem bírom a csajokban a rinyálást és a fej vágásokat csücsörített ajkakkal kombózva és utálom,ahogy teszik magukat a pasik előtt. Viszont szeretek csajos dolgokról beszélni,mert szeretem a divatot és alapból nőies a viselkedésem(elvétve egykét fej között),és a természet is igazi női alakot adott.Szóval nem vagyok fiús jellem,sem retard,de sosem bírtam felfogni a női logikát,hogy mit miért tesznek(persze minden mozdulatukat értem,de a lényegét nem).Lesz egyáltalán barátnőm?:DD
20L
Szerintem nem kell aggódnod :)
Egy koliban rengetegféle ember él. Én is kolis vagyok. (18L), és a leirás alapján én már is birnálak :D
A lényeg az, hogy toleránsnak kell lenni. Jó taktika, ha először hagyod a másikat kibontakozni, igy tudhatod, hogy mire számithatsz tőle.
Segits annyit, amennyit tudsz. Vannak iratlan szabályok. (nálunk ez az egyik). Pl.: ha tudod, h van kajád, és te azt max kidobnád 2 nap múlva, és a másik ott éhezik melletted, akkor ajánld fel bátran! Az emberek hozzáállása is más lesz hozzád..
Figyelj oda, hogy ne zavard a többieket, ha azt el tudod kerülni. Én is csak akkor hallgatok hangosan hard rock-ot, ha nincsenek ott a szobatársaim. Ha ott vannak, akkor jöhet punnany. :)
Minden esetre sok sikert kivánok neked. :D
Egyébként azt lehet tudni, hogy hová mész továbbtanulni?Hátha vannak még véletlenek... :)
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!