Hogy illeszkedjek be az uj iskolaba?
Barátkozz, legyél nyitott..:)
Menni fog az.
Sok sikert!
az én példámat ne kövesd, mert így nem ajánlott, de én így csináltam, mikor iskolába jártam.
óvodás koromtól jártam karatézni, de mindig sovány voltam, senki sem nézte ki belőlem, hogy 14 évesen ifjúsági országos bajnok voltam, meg eb és vb versenyekre jártam.
középiskolában 65 kilóval mentem elsőbe.tudtam hogy lesz biztos pár felsőbb évfolyamos, aki majd megakarja mutatni, hogy milyen kemény, elejét vettem ennek, első nap elmentem sétálni szünetben a folyosókon és kiszúrtam egy magát keménynek meg erősnek mutató negyedikest, meg is kérdezte, hogy mit nézőőőő?
mondtam neki és te mit nőézőőő?
nem is kellett több már jött két másikkal, és elkezdtek lökdösni, mondtam nekik ha nem hagyják abba, olyan verést kapnak, mint mikor a tavaszi jégeső elveri a határt jéggel.ekkor lökött rajtam az egyik egyet, majd nevetve mondta a többinek hogy ez a mit ugrász akar minket leverni??
az egész nem tartott tovább fél percnél, és a földön volt mind a 3.megfogtam a legerősebbet a földön feküdve, majd mondtam neki jó hangosan a nagy tömeg előtt, hogy kérjen bocsánatot.
és bocsánatot kért, a végén még adtam neki egy csicskító pofont.
másnap már csak erről beszélt mindenki, és képzeljétek odajött másnap a haverjaival és bemutatkozott, mondtam nekik így kellett volna kezdeni, és én is bemutatkoztam majd mondtam nekik, hogy többszörös országos karate bajnok vagyok, akkor lefőttek, mint a reggeli kávé.
hát én így csináltam tiszteletet magamnak, bár senki ne csinálja így, mert nem etikus.
de nekem jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!