Hogyan illeszkedjek be?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok, és hetente járok háromszor röplabdaedzésre. Tavaly még az alsóbb korosztálynál edzettem,de idén felkerültem a gyerek-serdülő edzésekre a nagyokhoz. A röplabda tudásommal nincs gond, nem én vagyok a legügyetlenebb (ezt az edző is tudja), szóval nem értem miért van az,hogy a lányok többsége nem foglalkozik velem. Annyira elkeserít, hogy nekem sosincs párom, hogy folyton egyedül passzolgatok a falra, hogy csak némán teszem a dolgom edzésen. Nagyon szeretem az egyesületet és az edzőt is, szóval nem szeretnék egyesületet váltani. Próbálok barátkozni,kérdezgetni de vannak nagyon beképzelt lányok is, akikkel egyszerűen nem merek, mert félek rosszat elterjesztenek rólam minden mást, és akkor már mindenki utálni fog. Most váltottunk sulit, és oda már az első héten beilleszkedtem...nem értek semmit. Az a legnagyobb gondom jelenleg, hogy holnap két napos versenyre megyünk, és nem hogy a buszon, de még szobatársam se lesz! Mit tegyek? Kérlek segítsetek...ez nagyon elkeserít :'(2013. nov. 8. 19:38
1/1 anonim válasza:
Kevés kivétellel a sportoló kamaszok rendkívül beképzeltek tudnak lenni.Főleg a kézilabdás,röplabdás lányok.Annyit tudsz tenni,hogy ahogy írtad,csendben teszed a dolgot,próbálod a legjobbat kihozni magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!