Hogyan illeszkedjek be az új munkahelyemre? Fontos!
Múlthéten kezdtem dolgozni egy új munkahelyen előtte már 1 évet itthon voltam. Nagyon nehezen illeszkedek be bárhová is ez így volt a suliba is.
A munkámról annyit hogy betanulási időn vagyok egy gyárban ahol csak nők dolgoznak. Segíteni senki nem akar csak lesnek hogy szerencsétlenkedem és ha megkérem az egyiket segítsen Ő még a "legnormálisabb" akkor a többiek beszólogatnak neki hogy mi van dupla pénzt kapsz....stb stb.... Tudom nekem kellene illeszkednem hozzájuk de 17 éves koromtól egyedül voltam mert a barátaim akik voltak vagy elköltöztek vagy barát/barátnőjük lett stb.
A lényeg hogy évekig egyedül voltam. A kommunikáció sem az erősségem ezért is nehéz a beilleszkedés. Félénk vagyok szókincsem 1-2 között szóval mit tehetnék hogy jobb legyen felmondani nem akarok mert kell a munka nagyon és számomra nagyon kedvező hely. De annyira nem várom a holnap reggelt úgy tartok tőle. :( Rita 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!