Valaki segítene a problémámon?
Szia kedves kérdező !
Az igazat megvallva segíteni nem igazán tudok rajtad ...
Viszont ha ezzel valamennyire jobb kedvre tudlak deríteni akkor elárulom én is hasonló cipőben járok. A szüleimmel és a nagyszüleimmel élek. Amint kilépek a kapunkon elfog valami szorongás , amikor pedig új embereket kell megismernem olyan mintha a fogamat húznák. A pszichológusom szerint túlságosan bizonytalan vagyok az emberekkel kapcsolatban . A párkapcsolataimról meg csak annyit hogy bár még én szerintem bőven ráérek , mázli ha lesz olyan társam akit elfogadok és akiben meg tudok bízni .
Szia!
Jó a kérdés nagyon, magamra ismertem teljes mértékben, de ez neked nem segít sztem:D Amit ajánlani tudok (és amit én is most gyakorlok) az a kondicionálás. Egyszerűen menj bele azokba a helyzetekbe, amiktől a legjobban félsz. És ez minden problémával így van. Bele kell menni,nem húzni , halasztani, hanem lépni, csinálni. Elsőre nagyon nehéz, de aztán elvileg egyre könnyebb lesz. Ez a pszichológia tanárom ajánlása úgy általában a problémák megoldására:D Egyébként ha régen teljesen másmilyen voltál (megjegyzem én is),akkor szerintem valamivel könnyebb, mert csak a régi énedet kell visszaszerezni. Csak nem árt azt is kideríteni, mi okozza most ezt a helyzetet,és azon jó változtatni.
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!