Szerintetek a Lactofeel hüvelygél segítene a problémámon?
Hüvelygombám volt, 1 hete voltam orvosnál , canesten combit irt fel. Elmúltak a panaszok kivéve egyet. Ha felnyúlok , akkor még mindig kicsit büdös lesz az ujjam utána. Ez lehet a gombának az utóhatása? Az orvos lactofeelt is felirt, de azt mondta , hogy azt menstruáció elmúlta után kezdjem. 1,5 hét múlva jön csak meg. Ha megveszem ezt a gélt és 1-2 tubust elhasználok, az megszüntetné a kellemetlen szagot?
(orvoshoz nem áll módomban visszamenni, mert nincs időpontom. Pénzem sajnos nincsen magándokira)
Gondolod te, hogy tiszta az ujjad...
Épp hogy múlóban van a fertőzésed, regenerálódni próbál a nyálkahártyád, helyreállni a flórád, te meg felnyúlkálsz az ujjacskáddal, amit erősen kétlek hogy jó dolog.
Nekem a joghurtos tampontól is rosszabb lett a helyzet anno, mikor 1 éve is fertőzésem volt :/
Fürdeni meg nem merek, mert valószínüleg a sok hüvelyöblítéstől (tiszte vízzel) mostam ki a védekezőképességet magamból, de ha elmegyek fürdeni akkor nm bírom ki, hogy ne csináljam, úgyhogy inkább átálltam a zuhanyzásra.
A folyásod mennyiségéből, állagából, szagából tudni fogod hogy baj van-e vagy sem. Adj időt a gyógyulásnak, regenerálódásnak.
A lactofeel-lel meg várd meg a mensesed, ahogy az orvos mondta és csináld végig rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!