Hüvelygombát helyre hozza a Lactofeel?
Nem értem, te úgy használsz gyógyszereket, hogy azt sem tudod mire való? A lactofeel nem hüvelygomba ellen van! De hát csak el kellene olvasnod a betegtájékoztatót!!!
Honnan tudod, hogy hüvelygombád van? attól hogy csíp, bármi lehet. Miért épp lactofeelt használsz? A gombán pedig az ARRA VALÓ helyi kezelés mellett a diéta fog segíteni.
Ha hüvelygombád van, meg eleve, ha bármi betegséged van, gyűjts már be róla valami infót!
Nyilván célszerű helyileg kezelned magad hüvelykúppal (ami arra való!), emellett helyesen kellene táplálkozni és élni. Nem is kell egy héttől várnod, hogy jobban leszel. Esetleg elmúlnak a tüneteid, és visszatérnek rendszeresen, mivel az alap problémát nem szüntetted meg.
A szénhidrátbevitelt kell drasztikusan csökkentened, mivel a gomba abból táplálkozik. Semmi cukrot, cukros üdítőt, édességet, alkoholt, fehér pékáru ne fogyassz, inkább sok zöldséget, fehér húst, magokat, rostokat, joghurtot, tojást, tejtermékekből is van ami nem ajánlott.
Candida diéta - google.com olvass el pár oldalt, mert néhol eltérőek az infók, én is ebből építkeztem.
Napi 3 liter vizet mindig célszerű meginni, gomba ide vagy oda, emellett a grapefruit cseppeket szokták ajánlani gomba/baktériumölö/immunerősítő szerként.
A törölközőket és fehérneműket 60 fokon most és vasald hogy elpusztuljanak a kórokozók, és domestos sem árt wc-ken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!