Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szédülök, de most már olyan...

Szédülök, de most már olyan szinten néha alig állok a lábamon arol nem beszélek most már zsibbadás is társul hozzá . Nem kell le hajolnom jön magától . Néha forgó jelegű a szédülés . Mindig álmos vagyok és a fej fájásrol nem is beszélek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Természetesen háziorvos, aki neurológushoz fog először küldeni.
2014. jan. 20. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismerős, csak én nem zsibbadtam.. :( Menj be a házidokihoz, ő majd továbbküld. ( bár velem nem foglalkozott)

Engem egy reggel a sürgősségrie kellett bevinni, annyira rosszul voltam. Felküldtek neurológiára. Ott kaptam bogyót, ami nm használt, csak a mellékhatások jöttek ki. A saját kezelődokimhoz mentem ( epilepsziás vagyok), ő elküldött laborba. Mivel jók lettek az eredmények, így nem foglalkozott vele tovább. Most új orvosom van, ő is elküldött laborba, aztán meglátjuk. Jövő hónap elején megyek vissza, remélem, kiír ct-re..

Jobbulást! Amúgy vérnyomás rendben? Mióta van? Állandó, vagy csak néha jön elő?

2014. jan. 21. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!