Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap óta erős szédulés tör...

Tegnap óta erős szédulés tör rám helyváltoztatáskor, ha felkelek az ágyból, mozgatom a fejem különösen forog a szoba velem, ha stabilan tartom akkor eleg jo, csak gyenge vagyok, mi lehet velem?

Figyelt kérdés
Nem tudom összefügg-e, de pár napja a jobb kezem zsibbad reggelente és ha sokat mozgatom, de már kezd elmúlniKülföldön élek és itt nagyon drága az orvosi kezelés, úgyhogy még várok azzal,hogy orvoshoz menjek. 1 hónapja voltam MRI-n, más okból, nem ezzel kapcsolatban és nem kaptam értesítést, hogy lenne valami bajom.

2014. jan. 3. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz! most!
2014. jan. 3. 17:37
 2/4 anonim válasza:
Ezzel nagyon sürgősen menj el orvoshoz. Ne számítson a pénzösszeg, mert az egészségedről van szó!!
2014. jan. 6. 18:17
 3/4 mokilla73 válasza:
Nekem is volt már ilyen, igaz zsibbadás nélkül. Keress rá a vertigo-ra a goole-ban. Ha ez a bajod, ez ártalmatlan, csak rettentő rossz érzés. Kezelése, amit otthon is tudsz végezni az Epley manőver. Youtube-on fent van. De remélem, már elmúlt, és fölöslegesen írtam.
2014. jan. 12. 16:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsónak van igaza, a vertigós probléma van nálam.köszönöm azért.
2014. jan. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!