Hol, és mikor fogok szerintetek olyan embert találni, aki segítene az én problémámon?
Az a problémám, hogy nem találok már nagyon régóta olyan embert aki tudna nekem segíteni. Szeretnék egy Space Core replikációt magamnak, de nem találom hozzá a megfelelő embert. Adnék érte cserébe megfelelő összeget + a konzol gyűjteményemet.(Nem túl nagy, de van benne érték)
Hol tudnék ilyen emberrel ismerkedni?
Kedves 1.: Azért, mert mint látja a kérdésemnek az a lényege, hogy megtudjam hogy hol tudnék olyan embert találni, aki segítene a "problémámon". Illetve ha végig elolvastad a kiegészítő részt is, akkor láthatod, hogy azt is kérdeztem, hogy "Hol tudnék ilyen emberrel ismerkedni?". Tehát ez az ismerkedéssel kapcsolatos kérdés is egyben. Ehhez meg megfelelőnek tartottam a kategóriák közül kiválasztani a Szerelem, szex / Ismerkedés részt. Ha további kérdése van nyugodtan kérdezzen, és megpróbálok minél előbb válaszolni a kérdésére.
További szép napot önnek.
UHH...
A sok kanos tini közül senki nem fog neked csinálni egy Space Core-t.
Esetleg az informatika részben próbálkozz, vagy a játékoknál mert ott még tudják is mi az, mert itt kevesen fogják érteni.
Tessék, csináltam neked egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!