Mit szólnátok? / Többi lent! /
Vita indult egy korábbi topikban erről, gondoltam lényeges kérdés. Nem kapcsolódik senkihez, tehát ennél konkrétabb eset nem lesz leírva.
Szóval mit szólnátok, ha egy barátotok, vagy távolabbi ismerősötök, akikkel a neten, vagy ott is tartjátok a kapcsolatot megmutatná a levelezéseiteket - a ti részetekről magánjellegűeket is - a párjának csak, mert a pár látni akarja pl. mert épp féltékenykedik? Vagy, mert a társ úgy gondolja, hogyha a pár is tudni akarja, hogy nem-e kavarás van mögötte, akkor joga van hozzá, hogy tudja. Mindez úgy történne, hogy titeket nem kérdez meg róla, hogy egyáltalán megmutathatja-e. Megbíznátok a továbbiakban abban, aki így tesz felétek? Vagy abban, aki eleve csak így gondolja, érzi? Én nem tudnék, szerintem amit a barátomnak mondok el legyen az bármi, arról hagy döntsem már el én, hogy tudhatja-e a párja. Vagy én látom hülyén a dolgokat? Mi ilyenkor a helyes, ill. a normális viselkedési forma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!