Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szólnátok? / Többi lent! /

Mit szólnátok? / Többi lent! /

Figyelt kérdés

Vita indult egy korábbi topikban erről, gondoltam lényeges kérdés. Nem kapcsolódik senkihez, tehát ennél konkrétabb eset nem lesz leírva.

Szóval mit szólnátok, ha egy barátotok, vagy távolabbi ismerősötök, akikkel a neten, vagy ott is tartjátok a kapcsolatot megmutatná a levelezéseiteket - a ti részetekről magánjellegűeket is - a párjának csak, mert a pár látni akarja pl. mert épp féltékenykedik? Vagy, mert a társ úgy gondolja, hogyha a pár is tudni akarja, hogy nem-e kavarás van mögötte, akkor joga van hozzá, hogy tudja. Mindez úgy történne, hogy titeket nem kérdez meg róla, hogy egyáltalán megmutathatja-e. Megbíznátok a továbbiakban abban, aki így tesz felétek? Vagy abban, aki eleve csak így gondolja, érzi? Én nem tudnék, szerintem amit a barátomnak mondok el legyen az bármi, arról hagy döntsem már el én, hogy tudhatja-e a párja. Vagy én látom hülyén a dolgokat? Mi ilyenkor a helyes, ill. a normális viselkedési forma?

2014. máj. 6. 01:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézd, ha egy házas embernek mondasz, írsz valamit, ami ráadásul probléma, azt jó eséllyel elmondja a párjának, mert valakivel meg kell beszélnie. Pl. én is elmondom a barátnőim problémáit a férjemnek, mert ő is ismeri őket, van, hogy neki jut eszébe a megoldás. Persze, ha hétpecsétes titokról van szó, akkor megkérem a férjemet, hogy ne mondja már vissza és ennyi. Mindenki boldog.
2014. máj. 26. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!