Mit szólnátok egy ilyen lányhoz fiúk?
Kinézet: 167 centi, tehát alacsony. Sötétbarna haja van, festi. Nem olyan sok sminke, édes gyerekarca van. Inkább izmos mint hájas, mivel lovagol. Szemei barnák. Inkább csajos cuccokba öltözik, de nem az a műkörmös pláza p*csa. Azért szokott sportosan is öltözni(ülepes gatya akár) és sportcipő.
Belső:Elég makacs, nem sok dologtól lehet eltántorítani. Talán kissé lányhoz képest perverzek a meglátásai, szerep és animefan. Persze nem úgy kell elképzelni hogy lila parókában jár és kontaktlencsében!XD... Imádja a természetet, sokat sportol, rá lehet bírni + dolgokra. Szókimondó, tehát nem tartja amgában a dolgokat. Ha viccből ha nem imádja az embereket beszéddel piszkálni. Benne van minden baromságban, így sok hülyeségbe sajnos be lehet cipelni. Elég fiatal, de éretebb a gondolkodása. Nincsenek hasonlókorú barátai, csak sokkal idősebbek és főleg pasi. Inkább a régi barátoknál marad. em szeret klikkekbe csatlakozni. Kicsit szétszórt és figyelmetlen.
A leírásból semmi nem derül ki. El tudom képzelni ezerféleképp.
Ha látnám és beszélnék vele, akkor tudnék véleményt mondani róla.
"Nincsenek hasonlókorú barátai, csak sokkal idősebbek és főleg pasi."
Most egy 16 éves lányról beszélünk, aki 30 éves férfiakkal barátkozik? Előbb-utóbb majd partiba vágják.
Egyébként sosem értem a nők részéről, amikor azt mondják, inkább férfiakkal barátkoznak, hogy ez mit jelent? Tízből kilencszer ugyanis azt szoktam látni, hogy pont ugyanezek a nők mégiscsak nők társaságát keresik pl. iskolában, munkahelyen, társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!