Mit szólnátok, ha egy kiszemelt srác volt barátnői írnának neked, hogy vigyázz a sráccal, mert elmebeteg?
hát a helyedben elgondolkodnék...
valószínű tényleg elmebeteg.
Ez az egész úgy történt, hogy facebookon megtalálták a nevem, hogy lájkoltam a srácnál valamit. Így írtak nekem, hogy vigyázzak. Nekem az is furcsa, hogy ők figyelik a srác falát azóta is ezek szerint. Nincs jobb dolguk, mint az exüktől védeni más lányokat? Csak akkor tudom elképzelni, hogy ennyire távol akarnak tartani valakitől, ha tényleg elmebeteg a srác..
Egyébként őt megkérdeztem a lányokról is, hogy honnan szedik ezt a sztorit, ennyi hamis karaktert nem tud egyetlen skizofrén ember szerintem felépíteni. Erre az volt a válasza, hogy nem tudja hogy csinálja, de higgyem el neki (amúgy orvostanhallgató a srác), hogy skizofrén páciens nem hagyja őt békén, akivel a pszichiátriai gyakorlatán kellett beszélgetnie. Honnan tudna egy pszichiátriai beteg egy orvostanhallgató magánügyeiről? Azt mondta, hogy kérjek az állítólagos beszélgetéseikről képernyőmentést, én ezt megtettem, 1 percen belül jött vissza több oldalnyi kép, amin a kiszemelt srác éppen őket próbálta szédíteni, ráadásul pár órával ezelőtti volt a beszélgetés. A legdurvább, hogy azt írta az egyik lánynak, hogy feleségül szeretné venni őt.. közben pedig engem egy fesztiválra hív.. :) Amikor átküldtem neki a képernyőmentéseket, hogy akkor ezek mik, akkor lezárta annyival, hogy nem tudja hogyan, de meghamisította a képeket az a lány.. hát csak nem gondolom, hogy ő szóba állna egy skizofréniás beteggel.. ennyi az alibije..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!