Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szólnátok, ha egy kiszemel...

Mit szólnátok, ha egy kiszemelt srác volt barátnői írnának neked, hogy vigyázz a sráccal, mert elmebeteg?

Figyelt kérdés
Durva dolgokat meséltek a srácról, hogyan járt párhuzamosan többükkel, hogyan ment el romantikus hétvégére az egyikkel és mit adott be a facebookra felrakott közös képekről a másik barátnőnek, majd amikor minden kiderült hogyan tűnt el az életükből és terjeszti azt mindenkinek, hogy egy skizofrén lány azt hiszi ők együtt járnak.. hihetetlen sztori.. tehát a srác azzal védekezik ha rákérdezel nála, hogy nem is járt egyszerre több lánnyal, nem is tudja kik azok a lányok akiről én beszélek neki, csak egyetlen lány van, aki skizofrén és ő kavarta össze a sztorit, nem is volt két barátnő egyszerre.. elég merész fedősztori, az biztos.. viszont 4-5 (!) lánnyal is beszéltem, akik ekkora marhaságot nem találhattak ki. Kinek higgyek? Nem akarom a saját bőrömön megtapasztalni, ha bolond a srác..

2013. szept. 17. 15:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

hát a helyedben elgondolkodnék...

valószínű tényleg elmebeteg.

2013. szept. 17. 15:22
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nézd! 4-en 5-en nem akarhatnak neked rosszat ismeretlenül. Nem hiszek a mesékbe, ezért a lányoknak hinnék. Tudod, nem zörög a haraszt...
2013. szept. 17. 15:28
 3/20 anonim ***** válasza:
Úgyis összejössz majd vele, akármit is mondunk neked... Aztán vagy megszívod, vagy nem.
2013. szept. 17. 15:30
 4/20 A kérdező kommentje:

Ez az egész úgy történt, hogy facebookon megtalálták a nevem, hogy lájkoltam a srácnál valamit. Így írtak nekem, hogy vigyázzak. Nekem az is furcsa, hogy ők figyelik a srác falát azóta is ezek szerint. Nincs jobb dolguk, mint az exüktől védeni más lányokat? Csak akkor tudom elképzelni, hogy ennyire távol akarnak tartani valakitől, ha tényleg elmebeteg a srác..

Egyébként őt megkérdeztem a lányokról is, hogy honnan szedik ezt a sztorit, ennyi hamis karaktert nem tud egyetlen skizofrén ember szerintem felépíteni. Erre az volt a válasza, hogy nem tudja hogy csinálja, de higgyem el neki (amúgy orvostanhallgató a srác), hogy skizofrén páciens nem hagyja őt békén, akivel a pszichiátriai gyakorlatán kellett beszélgetnie. Honnan tudna egy pszichiátriai beteg egy orvostanhallgató magánügyeiről? Azt mondta, hogy kérjek az állítólagos beszélgetéseikről képernyőmentést, én ezt megtettem, 1 percen belül jött vissza több oldalnyi kép, amin a kiszemelt srác éppen őket próbálta szédíteni, ráadásul pár órával ezelőtti volt a beszélgetés. A legdurvább, hogy azt írta az egyik lánynak, hogy feleségül szeretné venni őt.. közben pedig engem egy fesztiválra hív.. :) Amikor átküldtem neki a képernyőmentéseket, hogy akkor ezek mik, akkor lezárta annyival, hogy nem tudja hogyan, de meghamisította a képeket az a lány.. hát csak nem gondolom, hogy ő szóba állna egy skizofréniás beteggel.. ennyi az alibije..

2013. szept. 17. 15:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Hűha, micsoda darázsfészekben nyúltál :P. Én a helyedben nem like-olgatnék, hanem privát üzenetben írnék neki, s kihívnám valamerre pl. kávéra, biztos menne :)
2013. szept. 17. 15:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Ez a mindenki hülye csak én vagyok normális. Ha már nagyon sokan mondják róla, akkor lehet valami alapja. Bár nem vagyok a híve annak, hogy mások véleménye alapján ide vagy oda soroljak valakit, de nem árt, ha minimum óvatos vagy.
2013. szept. 17. 15:41
 7/20 anonim ***** válasza:
Darászfészekbe ... Amúgy az ilyen jellegű női segítőkészséget már régóta ismerem. Ne reagálj rá és hívd ki a srácot privátban és bízz magadban :).
2013. szept. 17. 15:42
 8/20 A kérdező kommentje:
Találkoztam már a sráccal, ismerősök vagyunk facebookon és lájkoltam egy coverfotóját, ők meg ott látták a nevem és gondolták figyelmeztetnek. Csak mindkét oldallal kapcsolatban vannak fenntartásaim, mind a lányokéval, mind pedig a srácéval. A legjobb kifejezés erre tényleg a darázsfészek.. :) Szerintem kihagyom a srácot amúgy. Ha egy lány mondaná ezeket talán még azt gondolnám, hogy hülye ex, aki nem tudja túltenni magát a szakításon, de itt nem csak egy lány van.
2013. szept. 17. 16:44
 9/20 anonim ***** válasza:
Ezek a lányok barátnők?
2013. szept. 17. 16:49
 10/20 anonim ***** válasza:
Az sem kizárt, hogy valószínűleg a srác sorra felszedte mindegyik csajt, persze egy ideig titokban, majd amikor fény derült a titokra a csajok összefogtak, bosszulnak, s nyomják a negatív reklámot neki, mint v.mi boszorkák :P.
2013. szept. 17. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!