Mit szólnátok ha rájönnétek, hogy a szüleitek bekamerázták a szobátokat?
Hmm... Tuti kiakadnék, de mielőtt beolvasnék a szüleimnek, előtte jól megszivatnám őket.
Mondjuk állnék 1-2 óráig a szoba közepén csak úgy XD aztán elkezdenék körbe körbe járkálni, miközben egy papucsot simogatok és kedvesen mondogatom neki, hogy "úgy szeretlek Flipper" :D
én meg arra jöttem rá, hogy a naplómat olvassa anya mutogatja apának, meg a mostani férjének
én hányni tudnék tőle.
1 Elkezdenék csak úgy beszélni a semmibe. Esetleg azt színélelném, hogy halucinálok, beszélnék a tárgyakhoz, esetleg egy másik személlyel társalognék (aki ugye nem létezne) Lényeg, hogy kiborítanám őket.
2 Úgy laptopoznék, hogy a kamerában ne látszódjon, hogy mi van a képernyőn, és olyanokat mondanék hangosan, hogy most megnézem a hálószobában felszerelt kamerákat. Aztán azon röhögnék, hogy anyuék hogyan keresék a felvevőket... És ezt napokig folytatnám. Szemet szemért.
és utána (miután megőrjítettem őket) közölném, hogy a kamerájukat meg vigyék innen.
Én is kiborulnék, költöznék amint lehet, addig pedig mindent megtennék, hogy megkeserítsem az életüket..
Nem vagyok hisztis, de a magánszférámra elég érzékeny vagyok.
Nos olyat nem csinálok, amit ők ne csináltak volna az én koromban.
Nem igen érdekelne, de azért a kamerákat leszedném utólagosan.
A kamerákat meghackelném, és folyamatosan egy SP-klipet menetnék rajtuk.
Viccet félretéve: .22-essel szarrá lőni a kamerákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!