Mit szólnátok ha rájönnétek, hogy a szüleitek bekamerázták a szobátokat?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 18:46
11/15 anonim válasza:
Én el kezdenék nézni valami akciófilmet, és mikor püfölik egymást, akkor ilyeneket mondanék, hogy: Nesze anyám!, Ezt te kapod, apám! - és közben artikulátlanul ujjonganék.
Ez biztos lefagyasztaná őket, és gondolkodhatnának, hogy miért van benned irántuk ennyi agressziv indulat.
12/15 anonim válasza:
oda sz.rnék a szoba közepére.
ha ezt látnák, soha többet nem akarna kamerán nézegetni.
13/15 anonim válasza:
Sokaknak van jó fantáziája. :)
Én simán csak leragasztanám a kamerát, zárat cserélnék a szobámon, és mindig zárnám az ajtót, amikor nem vagyok otthon. És nagyon várnám, hogy rákérdezzenek vagy szóvá tegyék, hogy elküldhessem őket a 3,14csába. :)
14/15 anonim válasza:
Nekiállnék füvet tekerni, inni, cigarettázni, gyújtogatni, elővenni valami tablettát, összeaprítani és felszívni az orrommal, majd úgy tenni, mintha rohadtul be lennék állva. Tárgyakhoz beszélnék, eltervezném, hogyan ölném meg az osztálytársaimat, persze hangosan, majd a szüleimet, fetrengenék a földön, zoknikat csókolgatnék, lesmárolnám a falat, majd jó sokáig állnék egy helyben és idiótán mosolyognék. Aztán a monitorra irányítanám valahogy a kamerát és betenném Az emberi százlábú 2 című filmet, had szórakozzanak.
15/15 anonim válasza:
Nagyon kiakadnék. Nekem jó a kapcsolatom a szüleimmel, megbízunk egymásban, felnőtt emberként kezelnek. Ezért ha egy ilyen kiderülne, akkor hatalmasat csalódnék és elköltöznék. De szerencsére elég lehetetlen a dolog, mert a szüleim egyáltalán nem olyanok akik nagyon bele akarnának mászni az intim szférámba. 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!