Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elítélek azt aki?

Elítélek azt aki?

Figyelt kérdés
Olyan pólót/pulóvert hord ami a Sátánizmust nyíltan mutatja? Gondolok itt a fordított keresztre, Pentagramra stb.
2014. ápr. 27. 21:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a pentagramma nem a sátáznizmus jelképe, köze nincs hozzá, épp fordítva, védelmez a rossztól
2014. ápr. 27. 22:00
 2/11 anonim válasza:
Én őszintén szólva még szimpatizálnék is vele. Szeretem a különleges embereket.
2014. ápr. 27. 22:01
 3/11 A kérdező kommentje:
"Természetesen a fordított pentagramra gondoltam.
2014. ápr. 27. 22:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek a rokker ès az okkult sötėt pòlòk pulcsik,de sokan vannak akik nem nėzik jò szemmel.

Mindenki azt visel amit akar.

De azèrt ne áldozz kecskèt a villamoson pentagrammás kis pulcsidba

2014. ápr. 27. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Törvényileg nem.

Magánvéleméynyben:

A népesség 90%-a rá sem néz arra mi van a pólódon, és aki ránéz, annak 90%-a szerint "valami király rajz".

A maradék meg kit érdekel?

2014. ápr. 27. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:
54%

Az egy nagy baromság, hogy a sátánizmus ilyen sötét cuccokról, véráldozatról és hörgésről szól.

Lucifer azt jelenti, hogy Fényhozó és Isten pont azért büntette őt meg, mert Lucifernek nem tetszett a kegyetlen világ, amit Isten teremtett az ember számára és amiben azóta is élünk.

Egy igazi sátánista, mint például én, tudja ezt és azzal is tisztában van, hogy a sátánizmus csak jobbá és szebbé akarja tenni a világot, míg Isten élvezi a nyomort. Vagy szerintetek a Mindenható Nagyúr miért nem tesz semmit a sok szenvedés ellen, ami a földön van, ha ő annyira szeret minket? :)

2014. ápr. 27. 22:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: senki nem beszélt itt vérengzésről a kérdés az hogy mit szólnak az emberek ahhoz ha valaki ki is mutatja. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 27. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy mit szólnak hozzá?

Azt, hogy elmebeteg vagy.

Bár nem értem, hogy minek akarsz mondjuk egy vicsorító démonfejes pulóverben járni, amikor semmi értelme.

2014. ápr. 27. 22:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Jogos, köszönöm válaszod!:)
2014. ápr. 27. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Én a pánkokat, a fánki zenét, meg a blúz zenét hallgatokat is bírom.

Kérdező: Nem igazán érdekelne. Vagyis, igazából emberfüggő. Ha egy tipikus death metal arcot látok, akkor megmosolygom a dolgot, és örülök neki, hogy felvállalja a nézeteit, még ha nem is értek egyet vele.

Pózer láttán meg csak húzom a szám...

2014. ápr. 28. 13:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!