Elítélek azt aki?
Nekem tetszenek a rokker ès az okkult sötėt pòlòk pulcsik,de sokan vannak akik nem nėzik jò szemmel.
Mindenki azt visel amit akar.
De azèrt ne áldozz kecskèt a villamoson pentagrammás kis pulcsidba
Törvényileg nem.
Magánvéleméynyben:
A népesség 90%-a rá sem néz arra mi van a pólódon, és aki ránéz, annak 90%-a szerint "valami király rajz".
A maradék meg kit érdekel?
Az egy nagy baromság, hogy a sátánizmus ilyen sötét cuccokról, véráldozatról és hörgésről szól.
Lucifer azt jelenti, hogy Fényhozó és Isten pont azért büntette őt meg, mert Lucifernek nem tetszett a kegyetlen világ, amit Isten teremtett az ember számára és amiben azóta is élünk.
Egy igazi sátánista, mint például én, tudja ezt és azzal is tisztában van, hogy a sátánizmus csak jobbá és szebbé akarja tenni a világot, míg Isten élvezi a nyomort. Vagy szerintetek a Mindenható Nagyúr miért nem tesz semmit a sok szenvedés ellen, ami a földön van, ha ő annyira szeret minket? :)
Ja, hogy mit szólnak hozzá?
Azt, hogy elmebeteg vagy.
Bár nem értem, hogy minek akarsz mondjuk egy vicsorító démonfejes pulóverben járni, amikor semmi értelme.
Én a pánkokat, a fánki zenét, meg a blúz zenét hallgatokat is bírom.
Kérdező: Nem igazán érdekelne. Vagyis, igazából emberfüggő. Ha egy tipikus death metal arcot látok, akkor megmosolygom a dolgot, és örülök neki, hogy felvállalja a nézeteit, még ha nem is értek egyet vele.
Pózer láttán meg csak húzom a szám...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!