Ez nagyon ciki? Vénkisasszony maradok?
Ugyan dehogy! :)
Még így is mérföldekkel előrébb tartasz mint én, aki 26 évesen még egy kapcsolatot sem tud felmutatni. Merrefelé élsz? Mert az én környezetemben az megy ritkaságszámba, ha 21 évesen házas az ember. A 22 fős gimis osztályomból még csak 3 ember házas 25-26 évesen.
Nézd, az, hogy semmi a te hibád, azért nem telesen igaz szerintem, te is kezdeményezhetsz például :)
Amúgy 21 évesen nem sok lánynak van férje és gyereke, legalább sszerintem. .azért az elég durva lenne nem? A legtöbben még élvezik az életet, builiznak, pasiznak.. Még egy 50-80 éve valóban minden 20 év feletti lánynak volt ár férje, gyereke, de most nem az 1920-40-es években járunk :)
és nem vagy vén(kis)asszony, majd az csak egy jó pár évvel később jön el.
Hát jelenleg pont, hogy azok vannak kisebbségben akiknek 21 évesen gyerekük és férjük/feleségük van. Szó szerint kisebbségben. :)
Nem értem mi a problémád? Félsz, hogy nem találod meg az igazit? Benne van a pakliban! De nem arra van a nagyobb esély, általában minden zsák megtalálja a foltját. De nem is lehetne erre hitelesen válaszolni, mert nem ismerünk. Csak arra alapozom, hogy feltehetőleg nem szüzen fogsz meghalni egy lakatlan szigeten, hogy már 3 párkapcsolatod volt korábban. Ne izgulj, lesz még barátod nagy eséllyel. Lányoknak mindig könnyebb, nekik csak választani kell a hódolók közül. Ha pedig nincs hódoló akkor te közeledj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!