Cikizésre mit válaszoljak? (Soványság)
Inkább,mint,hogy dagadt disznó legyél.
Ne foglalkozz velük!
Engem ugyanennyi idősen a duciságom miatt baszt.atott egy fiú...
SEMMI nem vált be. Mindent próbáltam, talán az volt a legjobb mikor nem vettem tudomást róla.
Amúgy 165 centi voltam és 58 kiló, szóval kövérnek se mondtam volna magam, de én voltam a "dagadt". Csak így hívott. Beteg egy világ.
Majd elmúlik meg megunják, addig kitartást. Én is túléltem a középsulit :)
ökölvívásban alap,hogy edzeni kell a nyakat,mert az erős nyak akadályozza meg,hogy a fej kilengjen egy nagyobb ütés után.
szóval nem a cikizés miatt,hanem mert a sporthoz elengedhetetlen,kezd el edzeni a nyakad.
az alkar meg a férfierő jelképe,ezért az edzése szintén fontos.
és persze a kaja.
ez az üzemanyag amitől tud fejlődni az izomzat az edzés hatására.
szóval ha valóban változtatni szeretnél magadon,akkor elkerülhetetlen,hogy tudatosan egyél és edz.
a fegyencedzés 2ben van nyak és alkar edzés,olvasd el az első részét is és kezd el.
lehet,hogy nem cikizés amit kapsz,hanem jogos kritika.
Kérdezz vissza: csak nem megirigyeltétek a vonalaimat?
Én is sovány vagyok, nagyon sokat piszkáltak érte, mert a soványokat ugye lehet...nálam ez genetika, nem tehetek róla, ez van. Még mindig jobb, mintha kifolynál a ruháidból. A lányok meg szeretik a vékony srácokat.
Én ezt mondanám:
"Vékony a kezem, de nagyot tud ütni az orrodra, kipróbáljuk?"
"Vékony kézzel is lehet gyökeret irtani"
"Azért kicsi a lábam, hogy beleférjen a pofádba"
Válogass kedved szerint :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!