Mostanában elég sokat süt a nap, és irritálja a szememet. Ezért most, a téli hónapokban is napszemüveget hordok. Sokan beszólnak, hogy még nincs itt a nyár, de szerintem semmi közük ehhez. Azt csinálok, amit akarok, nem? Úgyis csak Isten ítélhet el.
Egyáltalán nem ciki napszemüveget hordani, ha süt a nap, mindegy, hogy milyen hónap van. Nem tudom, miért cikiznek, hiszen sokakon láttam most a napokban napszemüveget, semmi fura nincs benne.
2014. febr. 15. 20:20
2/10 anonim válasza:
Nem gáz, de én is rosszul vagyok mikor valaki ezzel rajoskodik.
Már majdnem sötét van, de még a napszemüveg rajta.
Meg amikor bent a házban is.....
2014. febr. 15. 20:23
3/10 anonim válasza:
Meg a bíróság:D Mivel szemműtét után is szemüveget kell hordani, így én senkit nem nézek le. Meg egyébként is leszarom, hogy ki, mikor és mit hord:)
2014. febr. 15. 20:24
4/10 anonim válasza:
Okod van rá, nincs joguk beszólni (ha nem lenne rá okod, akkor se lenne, illetve kimondhatják, amit akarnak, de annyi).
Nekem ilyen gondom nincs, fényre sötétedő szemüvegem van, a közelben pedig kevés ember lakik, azok se kötnek bele mindenbe, engem pedig amúgysem érdekelne :) Sok ember ilyen, beszól mindenért, amiben más vagy.
2014. febr. 15. 20:26
5/10 anonim válasza:
Isten ítélhet el?
Anyádnak is ezt mondod?
Pfff.
2014. febr. 15. 21:10
6/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló tüneteim voltak, végül kiderült, hogy szemüveg kell nekem. Esetleg nézesd meg a szemészeten. Szó szerint utáltam kimenni a házból, a végén már annyira irritált.
2014. febr. 15. 22:47
7/10 anonim válasza:
Mr. Zs!
Ne bántsd! Kell a könnyen dugható utánpótlás:D
2014. febr. 15. 23:24
8/10 anonim válasza:
Utolsó, végül is igazad van :)
2014. febr. 16. 08:47
9/10 anonim válasza:
Nem gáz, de azért ne vedd fel a legkisebb fénynél, mert hozzászokik a szemed és majd nyáron ha egyszer véletlenül otthon hagyod, meg fogsz szülni a fénytől (nem leszel hozzá szokva)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!