Hogyan lehet kitörni a súlyos depresszióból egy introvertált embernek? Hogyan lehet újra visszatérni a társadalomba?
Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 23:20
1/5 anonim válasza:
VAlami olyan elfoglaltságot kell kitalálni, ami vonzza, de muszáj emberek közé mennie (pl. tanfolyam).
2/5 anonim válasza:
Ilyen helyzetben én elmennék egy menhelyre segíteni. Az állatok alapból jót tesznek a lelkiállapotnak, és az ottani emberekkel is van legalább egy közös téma.
3/5 anonim válasza:
Én viszont semmilyen önkéntes munkát nem javasolnék: nincsl ehangolübb, mint amikor hónapokon át keresi az ember a lehetőséget, hogyan segítsen, és végül semmi. Én ismerem ezt, átéltem, de a sok lehetőség mindig csak a hitegetésben ért véget.
4/5 anonim válasza:
Pesten van önsegítő csoport. Ha tényleg ki akarsz törni, ez segíthet. Ezen kívül pszichoterápia, csoportterápia, önképzés is szóba jöhet.
Amúgy sokan írnak ide depressziósok, hogy kitörnének, aztán a kisujjukat se mozdítják. ÍGY nem fog menni!!!
Én sem tértem vissza a társadalomba. :) Köszönöm szépen, egész jól vagyok kívül is.
Olvasd el Fromm: A szeretet művészete c. könyvét.
5/5 Szakmayer válasza:
A depresszió! Mi is az? A depresszió pszichiátria nyelvezete. Az élt helyzetekben rosszul alakult dolgok, melytől az embereknek nincs jókedve. Csak úgy tudsz kijönni belőle, hogy a pszichiátriai marhaságokat magad mögött hagyod és arra koncentrálsz, hogy a kiváltó ok meg szünjön. Ne lovald bele magad az elkeseredésbe.Ne sajnáld önmagad, mert az nagyon rossz. Gondolkodj pozitívan. Ebből csak te egy magad tudsz ki jönni. Rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!