Csak én érzem azt hogy az emberek jelentős többsége bődületesen sötét?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egoista, se túl okos na de mikor néha hallom hogy egyesek mit beszélgetnek nyilvános helyen vagy csak a viselkedésükből látom hogy annyira nincsenek a szintemen hogy fáj őket hallgatni. Próbálom nem lenézni őket de tudom hogy egy értelmes beszélgetést nem tudnék velük váltani.. más is érez így ? vagy velem lenne gond hogy így gondolom ?2014. márc. 26. 20:43
11/12 anonim válasza:
Én meg az ilyen embereket nézem le, de mélységesen, akik kötözködnek ismeretlenül, mert másnak eltérő a véleménye. Mondd, jó érzés? Feldob? Csak nem vetted magadra?
12/12 dickharta válasza:
milyen hülyeségeket beszéltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!