Mi a véleményetek a magyarországon, menekültszállón lakó sötét bőrű emberekről?
"Minden dolgos, szorgalmas orvost, mérnököt, vegyészt, gyógyszerészt, szakképzett ápolót, programozót, ácsot, autószerelőt, villamossági műszerészt, szakácsot, asztalost, villanyszerelőt, szobafestőt, hegesztőt szívesen látok Magyarországon, bármelyik más országból jöjjön is, és bármilyen színű legyen a bőre."
És ha azért jöttek ide, mert hazájukban ezen szakmákat kitanulni nincs módjuk, netalántán nem is léteznek?
"És ha azért jöttek ide, mert hazájukban ezen szakmákat kitanulni nincs módjuk, netalántán nem is léteznek?"
Tiszta szívemből lesz.rom. Nem hiszem, hogy pont a mi országunknak kellene eltartani egy rakás tanulatlan primitív ingyenélőt.
Tisztelettel felhívom a társaság figyelmét, hogy nem like gombok vannak az oldalon.
A kérdés vélemény kér. Én két válaszomban is leírtam a véleményemet.
Akik nulláig lenyomták, jobban tudják, hogy én mit gondolok? Vagy ide csak rasszista megnyilvánulást lett volna szabad tenni?
Nem ismerem mindegyiket személyesen, így véleményt sem tudok alkotni róluk, csak egy részükről, akikkel a boltban futottam össze. Hangosan köszöntek, normális élelmiszereket vettek nagytételben( nem alkoholt és chipseket), nem hangoskodtak, nem tolakodtak, nem szóltak be. Annak ellenére, hogy azonnal biztonsági őr állt a kasszás mellé amint sorra kerültek a srácok, nem volt semmi zűr. Kicsit nem értenek a forinthoz még, de nem trükközni akartak.
25/N
Látom nagyon dúl itt a türelem és az értelem.
Hasonlóan vélekedtek a Nyugat-Európában boldogulást kereső magyarokról? Mert ott a helyiek azt mondják, élősködők.
"Hasonlóan vélekedtek a Nyugat-Európában boldogulást kereső magyarokról?"
Nekem az összes ismerősöm aki oda kiment, minimum érettségivel, vagy szakmával rendelkezett, többen diplomával is, és dolgozni mentek ki. Lehet, hogy én is kint fogok majd dolgozni pár évet ha meglesz az orvosi diplomám. Ami pedig az élősködést illeti, sajnos sok nyugat-európai keveri össze a Magyarországról kivándorló cigányokat a magyarokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!