Más is van úgy, hogy undorító, gusztustalan, igénytelen helyeknek találja a klasszikus romkocsmákat?
Nem szeretnék senkit sem megsérteni a véleményemmel, tudom, vannak akik kedvelik.
Viszont legalább valami érthető indoka lenne hogy miért?
Voltunk több ilyenben is, nem nevezem meg, de komolyan paráztam, hogy valami fertőzést fogok összeszedni azokról a kopott, ócska, szemétből kihalászott összegányolt bútoroktól, a koszos környezettől. Olcsónak olcsó, de milyen áron.
Ráadásul, az a nagy híres "feeling" sem sugall mást, minthogy tapossunk el minden klasszikus értéket, mert unalmas, már nem kell, trendi a kosz, a retek, a mocsok, nekünk bárhogy jó, lényeg a hangulat - ez elég igénytelen felfogás. Ráadásul, milyen hangulat. Félművelt, typical "pesti"séget magukból sugárzó, gyökértelen tudatlanok hőbörögnek a maguk filozófiájáról, leszólnak mindent, ami igényesebb. Nekem ezek a tapasztalataim, talán másoknak más tapasztalataik vannak. Nagy csalódás volt, nem értem, ki az, aki jól érzi magát olyan helyen, ahol minden csak romlásban van, egyszerűen nem értem, miért jó ez, pedig csak 24 éves vagyok, elvileg nálam jóval idősebbek is járnak oda.
Szóval, más szerint is gázok ezek a romkoszmák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!