Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gyakran mennek lányok kutyások...

Gyakran mennek lányok kutyásokhoz ismerkedni? Egy cimborámnak van egy leonbergije és egy újfoundlandija, de nem mindig sétáltatja őket. Viszont szívesen rámbízná őket, ismer.

Figyelt kérdés

Szerintetek jelentősen megnő az ismerkedő/ismerkedni vágyó lányok száma? Sűrűn fognak odajönni hozzám? Pláne, ha azt látják, kedvesen, aranyosan foglalkozok (futok/játszok/sétálgatok) velük, finoman szólok hozzájuk?

Nem vagyok kétszínű, soha nem játszom meg magam, ezért nem vigyorgok állandóan, mint a tejbetök, még kicsit szomorkásnak is tűnhet néha az arcom, de belül nem vagyok életunt, sőt! :))

Ezt azért le kellett írnom, nem fogok senki kedvéért színészkedni, olyan vagyok, amilyen, de ilyen gyönyörű, ápolt kutyusokkal még így is alaposan nőhet az esélyem az ismerkedésre veletek lányok? :)

2014. márc. 14. 11:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nagy kutyabarát vagyok, így azonnal levadásználak--->a kutyák miatt. Valószínűleg észre sem venném, hogy ember lóg a pórázuk végén...
2014. márc. 18. 19:21
 22/24 A kérdező kommentje:

De miért vagytok ennyire (és még meg is erősíted a hiányosságod) ennyire elszállt és embergyűlölő frigid jégcsapok?! Tisztelet persze a kivételeknek.

Ez a legnagyobb vicc, hogy ráadásul még külön ki is emeled, hogy mekkora nagy számnak tartod magad és a kutyákat, meg, hogy mennyire letojod a férfit mellette. Mintha egy pár muki valami ordenáré szemétséget tett volna veled, hogy ennyire megutáltad őket?

Miért nem lehet ebben az országban azt írni, hogy "igen, tetszenek a kutyáid, és igen, ha megszólítasz, szívesen beszélgetek veled"?

Hisz ...............mondjuk............... egy ember többet ér, mint a kutyái, VAGY (dobpergés!!!) esetleg szimpatikus is lenne neked, akkor meg dupla találat.

Miért kell ilyen ötéves taknyos kislány szinten elutasítónak lennie pár nőnek? Még egyszer, tisztelet a kivételeknek!

Nem hozzámenni kell az első jöttment fickóhoz, de ha (jajjjjjjjjjjjjj MINŐ KATASZTRÓFA!!!) megszólít téged, vagy csak simán szimpatikus neked, akkor igenis beszédbe elegyedsz vele.

Miért?

Miért ne?!

2014. márc. 18. 19:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen beképzeltek a magyar nők. Azért írom, hogy magyar, mert külföldön nincs ám ez a pökhendi hozzállás. Érdekes módon mindenki nyitott, barátságos és sok nő szeret tenni a férfiért. Nálunk ez fordítva van. Itt a nők elvárják h ki legyen nyalva a seggük, mert ez a természetes.

VICC

Én ezért (is) költözöm el, komolyan mondom.

F27

2014. márc. 18. 20:17
 24/24 A kérdező kommentje:

Hallod megyek utánad! Ha a fizetések mellett a nők is fényévekkel kedvesebbek, és nem ennyire durván alaptalanul elszálltak, akkor nincs értelme itthon maradni.

Egy kérdés csupán: külföld alatt a nyugatot érted, vagy inkább keletet? Nem mindegy, hogy a jelenlegi nyelvtudásom mellé még milyen nyelveket kellene megtanulnom. :)

2014. márc. 18. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!