Gyakran mennek lányok kutyásokhoz ismerkedni? Egy cimborámnak van egy leonbergije és egy újfoundlandija, de nem mindig sétáltatja őket. Viszont szívesen rámbízná őket, ismer.
Szerintetek jelentősen megnő az ismerkedő/ismerkedni vágyó lányok száma? Sűrűn fognak odajönni hozzám? Pláne, ha azt látják, kedvesen, aranyosan foglalkozok (futok/játszok/sétálgatok) velük, finoman szólok hozzájuk?
Nem vagyok kétszínű, soha nem játszom meg magam, ezért nem vigyorgok állandóan, mint a tejbetök, még kicsit szomorkásnak is tűnhet néha az arcom, de belül nem vagyok életunt, sőt! :))
Ezt azért le kellett írnom, nem fogok senki kedvéért színészkedni, olyan vagyok, amilyen, de ilyen gyönyörű, ápolt kutyusokkal még így is alaposan nőhet az esélyem az ismerkedésre veletek lányok? :)
De miért vagytok ennyire (és még meg is erősíted a hiányosságod) ennyire elszállt és embergyűlölő frigid jégcsapok?! Tisztelet persze a kivételeknek.
Ez a legnagyobb vicc, hogy ráadásul még külön ki is emeled, hogy mekkora nagy számnak tartod magad és a kutyákat, meg, hogy mennyire letojod a férfit mellette. Mintha egy pár muki valami ordenáré szemétséget tett volna veled, hogy ennyire megutáltad őket?
Miért nem lehet ebben az országban azt írni, hogy "igen, tetszenek a kutyáid, és igen, ha megszólítasz, szívesen beszélgetek veled"?
Hisz ...............mondjuk............... egy ember többet ér, mint a kutyái, VAGY (dobpergés!!!) esetleg szimpatikus is lenne neked, akkor meg dupla találat.
Miért kell ilyen ötéves taknyos kislány szinten elutasítónak lennie pár nőnek? Még egyszer, tisztelet a kivételeknek!
Nem hozzámenni kell az első jöttment fickóhoz, de ha (jajjjjjjjjjjjjj MINŐ KATASZTRÓFA!!!) megszólít téged, vagy csak simán szimpatikus neked, akkor igenis beszédbe elegyedsz vele.
Miért?
Miért ne?!
Sajnos ilyen beképzeltek a magyar nők. Azért írom, hogy magyar, mert külföldön nincs ám ez a pökhendi hozzállás. Érdekes módon mindenki nyitott, barátságos és sok nő szeret tenni a férfiért. Nálunk ez fordítva van. Itt a nők elvárják h ki legyen nyalva a seggük, mert ez a természetes.
VICC
Én ezért (is) költözöm el, komolyan mondom.
F27
Hallod megyek utánad! Ha a fizetések mellett a nők is fényévekkel kedvesebbek, és nem ennyire durván alaptalanul elszálltak, akkor nincs értelme itthon maradni.
Egy kérdés csupán: külföld alatt a nyugatot érted, vagy inkább keletet? Nem mindegy, hogy a jelenlegi nyelvtudásom mellé még milyen nyelveket kellene megtanulnom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!