Téged utál olyan aki igazán ismer téged?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy engem olyan emberek akik igazán megismertek a barátaim lettek, jóban voltam velük és utána max kicsi ideig voltam haragban velük, és csak olyanok utáltak a legjobban akik kicsit sem ismertek.2014. jan. 18. 20:57
1/4 anonim válasza:
Nem...szerintem ha valaki közelebb kerül egy másik emberhez, és nem csak azt látja, ami elsőre lejön neki, mindig változik a véleménye. Az persze emberfüggő, hogy pozitív vagy negatív irányba.
És hogy válaszoljak is: nem.
2/4 anonim válasza:
velem is számtalaszor előfordul ez
sok ember volt már akiknek nem voltam szimpatikus, persze köszönésen kívül nem sokat tárgyaltunk és ez annyira látszik is rajtuk, hogy hihetetlen, elsősorban osztálytársak között volt ilyen
aztán ahogy telt az idő, egyre jobban ismertük egymást és a többségük szép lassan meg is kedvelt valamilyen szinten, vagy csak elfogadott, nem tudom
szóval eléggé magamra ismertem az általad leírtakból és a kérdésedre a válaszom egy határozott NEM :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, érdekes volt észrevenni az általam leírt dolgot, bár nem vagyok benne biztos hogy a fentebb leírt dolog minden kapcsolatra igaz, azért elég gyakori szerintem
2014. jan. 19. 13:37
4/4 anonim válasza:
Van egy ember, akit ovi óta ismerek, általánosban is egy osztályba jártunk, akarva-akaratlanul, de ennyi idő után eléggé ismertük másikat, ennek ellenére nagyon utáltuk egymást, ma már nem is köszönünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!