1/9 anonim válasza:
undorító vagy.....keress inkább egy porszívót ;)
2/9 A kérdező kommentje:
????
2014. márc. 10. 17:02
3/9 anonim válasza:
nem lehetsz ennyire undorító,hogy olyan kérdést írsz ki,hogy "top 3 csaj Vácon" -.-' hupsz,de még is az vagy :O
4/9 A kérdező kommentje:
:D:D:DDD:D:
2014. márc. 11. 06:38
5/9 A kérdező kommentje:
most ebbe mi van?:SS te is vaci vagy?:D:DD:
2014. márc. 11. 06:39
6/9 anonim válasza:
Az,hogy egy paraszt vagy :p
Nyugi,meg a kozeleben sem vagyok ;)
7/9 A kérdező kommentje:
hát oké ebből a kérdésből bízták rájöttél h milyen vagyok... aki erre az oldalra válaszolgat az egy nyomorék... én csak kiváncsi voltam h mások mit gondolnak mert a váci csajok sztem k***a jók:$$
2014. márc. 11. 19:58
8/9 anonim válasza:
Nekem csak az nem tetszik,hogy úgy tetted fel a kérdést,hogy "top 3 csaj Vácon?"....mert ez pofátlanság....esetleg,ha úgy kérdezted volna,hogy"sok jó csaj van Vácon?";"szerintetek is sok a jó csaj Vácon?" vagy normálisabban,akkor nem lenne semmi bajom sem...
9/9 A kérdező kommentje:
Oké;)
2014. márc. 12. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!