Gyakran mennek lányok kutyásokhoz ismerkedni? Egy cimborámnak van egy leonbergije és egy újfoundlandija, de nem mindig sétáltatja őket. Viszont szívesen rámbízná őket, ismer.
Szerintetek jelentősen megnő az ismerkedő/ismerkedni vágyó lányok száma? Sűrűn fognak odajönni hozzám? Pláne, ha azt látják, kedvesen, aranyosan foglalkozok (futok/játszok/sétálgatok) velük, finoman szólok hozzájuk?
Nem vagyok kétszínű, soha nem játszom meg magam, ezért nem vigyorgok állandóan, mint a tejbetök, még kicsit szomorkásnak is tűnhet néha az arcom, de belül nem vagyok életunt, sőt! :))
Ezt azért le kellett írnom, nem fogok senki kedvéért színészkedni, olyan vagyok, amilyen, de ilyen gyönyörű, ápolt kutyusokkal még így is alaposan nőhet az esélyem az ismerkedésre veletek lányok? :)
A Maseratis hasonlat (sajnos) nagyon jó (vagyis találó), de én nem tudnék (akármilyen halál cuki) egy Bichon Havanese-zel mit kezdeni...
Meg az szerintem női kutya (ha lehet ezt így mondani), egy ilyen édi cukor-faktor havannai pincsihez inkább egy ilyen "férfi" illik, ezekben a ruhakölteményben:
Tévednék?
Én sem tudom miért ilyenek...
A következőket akinek nem inge, nem veszi magára:
Aztán meg egy halom portálon olvasom, hogy irgalmatlanul sokan sírják tele esténként a párnájukat, amiért nem találnak maguknak megfelelő párt. Elnézést, nem találnak maguknak egyáltalán valakit.
Ezt most a "csendesebb", "visszahúzódó" lányokról írtam, akiknek (megint tisztelet a kivételnek) minden egyes lehetőséget meg kellene (illene) ragadni, ha már (hozzám hasonlóan pl.) utálják az idióta, röhejes diszkókat, koncerteket, és így az ő esélyeik is beszűkülnek új emberek megismerése szempontjából. Ráadásul még azok is, akik ilyen helyekre járnak évről-évre folyton ugyanazt csinálni (a fára visszamászás mióta tánc? én büszke vagyok arra, hogy lejöttem onnan), még ezen egyének is azt mondják, egy klub, egy koncert nem is igazán megfelelő hely párkeresésre. Innentől kezdve nincs (nem lenne...) miről beszélni, tehát nem kellene ennyire elutasítónak lenni. Lányok részéről sem.
Átltalában, ha odamennének hozzád, az azért van, mert a kutyák akarnak ismerkedni, a gazdi sokszor így szocializálja a kutyáját.
De ha mégis van, amikor ezért mennek oda ismerkedni, akkor az azért van, mert sokan szeretik az állatbarát pasikat.
Mindenesetre a kutyasétáltatás jó ötlet - akkor is, ha nem csajozási célból. ;)
Régimódi lány: ismerkedni = odajönni hozzám, és beszélgetni.
Amit te írsz az mindig is a fiú dolga volt, és az már teljesen más kategória. Úgy gondoltam, mindenki számára egyértelmű az ismerkedés fogalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!