Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az a nőgyülölet?

Mi az a nőgyülölet?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=79sI8NKmsP8 5:33 ba néztem meg amúgyis halottam már ilyenről.Létezik ilyen?

2014. febr. 10. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Uramisten! Azért teszed be ezt a fost, mert 5.33-nál van egy szó? Nem mondod komolyan!

Nőgyülölet az, amikor egy sikertelen férfi úgy gondolja, nők miatt boldogtalan. Nem szerette, elhanyagolta az anyja, kinvetették a lányok az iskolában, átverte élete nagy szerelme. Néhány példa arra, miért alakulhat ki.

2014. febr. 10. 23:08
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

Ismered a "savanyú a szőlő " mesét? Na az is lehet ok az úgynevezett "'nőgyűlöletre".

[link]

2014. febr. 11. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
én butának tartom a nőket. Jó példa erre a kérdező. Miért nőgyülőlő Eminem?
2014. febr. 11. 00:25
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Minden nő erős és független. Amíg le nem kell cipelnie valakinek a frigót a 8. emeletről...
2014. febr. 11. 01:25
 5/10 anonim ***** válasza:
nézzél szét a szex/szerelem kategóriában
2014. febr. 11. 04:48
 6/10 anonim ***** válasza:
40%

Amit miatt kialakul az a nők pénz éhsége és álszentsége a férfiak iránt. Ehhez hozzájön még az ösztönös túlélési ösztön ,azaz szisztematikusan "vadásznak" azokra akik el tudják őket tartani ,ha megvan az áldozat, jön a bebiztosítás a jövőt tekintve ezt úgy érik el ,hogy felcsináltatják magukat, azaz lebabáznak onnantól kezdve már csak a személyi edzővel kell jóban lenni.

Remélem sokat segítettem.

2014. febr. 11. 08:13
 7/10 anonim ***** válasza:
2014. febr. 11. 08:36
 8/10 tiborunk válasza:

Ha az eddig leírtakat akarnám összefoglalni akkor itt a csalódásról beszéltek, talán nem kéne olyan sokat várni senkitől sem, és akkor másképp látod meg a dolgokat.

A Feministák paradoxonja, állandóan nőgyűlölettel vádaskodnak, csakhogy ennek semmi értelme nem lenne, ha a társadalom nem tartaná a nőgyűlöletet elítélendő dolognak. Ha itt nagy nőelnyomó patriarchátus lenne (ami nincs), akkor ki nem sz*rná le, ha valakire ráfognák, nőgyűlölő? Maga a tény, hogy ennek a címkének megbélyegző erőt tulajdonítanak, jelzi, nőpozitív társadalomban élünk, ahol a nőellenesség elítélendő.

Tehát úgy gondolom ez egy feminista alkotású sztereotípia amit a nem feministák sakkban tartására használnak.

Jelenleg kipróbálás alatt álló fegyver.

2015. aug. 12. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
hű... szakértőnket hallották
2015. aug. 12. 22:18
 10/10 tiborunk válasza:
Köszi 9-es, igyekeztem összefoglalni amit mostanában tudtam meg róluk.
2017. jan. 30. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!