Melegek, mennyire sikerül titkolni a másságotokat?
Család, munkatársak, település előtt?
Van aki sejti vagy teljes mértékben is titkolható?
Legjobb barátaimnak elmondtam,jól fogadták. Azt mondták,hogy utólag visszatekintve,sejthették volna. Sokaknak furcsa a viselkedésem,tesznek is utalásokat,de egyik sem rosszindulatú. Szerencsére nagyon elfogadó a környezetem. :)
Leszámítva a családom... Ha kicsit is lányosan viselkedem,már beszólogatnak,én meg nem vagyok az a fajta aki visszafogja magát... És persze máris áll a bál,kiabálás,megunom,mindig ugyan az,mint valami lejárt lemez,úgyhogy faképnél hagyom,hadd idegeskedjen magába,ha Neki ez kell.
Nem érdesmes titkolózni!
Minél idősebb leszel, főleg vidéken, az uninteligens gyökerek már szaroznának.. hogy nincs barátnőd, nics feleséged csakis egy retkes búza vagy...........
Családtagok tudják egyelőre, meg a netes ismerőseim. de nem érdekel, leazrom az uninteligens nyomorékokat, okos enged, szamár szenved. a népmondás is így tartja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!