Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek a hobbim menjen...

Szerintetek a hobbim menjen vagy a barátnő?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy nagyon kedves és gyönyörű lánnyal. Minden tökéletes vele, de mikor átjött hozzám akkor nagyon meglepődött azon hogy nekem mániám a különböző kések és kardok gyűjtése. Pedig nem veszélyesek. Szépen fel vannak a falra erősítve és a többi meg vitrinben és egyéb tárolóhelyen van. Azt mondta hogy szerinte gyerekes és öntelt vagyok. Szerinte csak az idióták csinálnak ilyet és azt mondta hogy vagy kidobom őket, vagy ő dob engem.

Hiába magyaráztam hogy ez egy hobbi, ő nem értette meg. Szerintetek mit csináljak? Nem kis értékek vannak nálam, kidobni vagy eladni fáj a szívem, mert már vagy 5 éve nekem ez az életem. Viszont a lányt se akarom elveszíteni.

20/F

2014. jan. 15. 20:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

hát kezdjük ott, hogy egy barátnő ha csak kicsit is szeretne soha sem kérne ilyet

sokan leírták már, de azért megerősítem én is: dobd ki a csajt

írták többen, hogy előtte húzd még meg, hát nem tudom, én nem merném mert rohadt könnyen kötődök lányokhoz és hamar leszek beléjük szerelmes szóval én a legközelebbi alkalommal már ejteném, de te tudod :D

2014. jan. 18. 12:12
 22/22 anonim válasza:
Hát figyelj...ha ennyin kiakad....Még ha csak azt mondaná, hogy nem igazán van oda érte, de eltűri mert annyit nem ér, hogy elveszítsen oké...de így, hogy ennyi miatt szakítani akar veled...szerintem a csaj menjen mert, ha mostilyen akkor később is sok ilyen döntés elé fog állítani. Szerintem dobd minnél hamarabb, vagy ha tényleg úgyérzed, hogy ő életed szerelme és nem tudnád nélküle elképzelni az életed, max akkor dobd a kardokat :)
2014. jan. 19. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!