Szerintetek a hobbim menjen vagy a barátnő?
Nemrég megismerkedtem egy nagyon kedves és gyönyörű lánnyal. Minden tökéletes vele, de mikor átjött hozzám akkor nagyon meglepődött azon hogy nekem mániám a különböző kések és kardok gyűjtése. Pedig nem veszélyesek. Szépen fel vannak a falra erősítve és a többi meg vitrinben és egyéb tárolóhelyen van. Azt mondta hogy szerinte gyerekes és öntelt vagyok. Szerinte csak az idióták csinálnak ilyet és azt mondta hogy vagy kidobom őket, vagy ő dob engem.
Hiába magyaráztam hogy ez egy hobbi, ő nem értette meg. Szerintetek mit csináljak? Nem kis értékek vannak nálam, kidobni vagy eladni fáj a szívem, mert már vagy 5 éve nekem ez az életem. Viszont a lányt se akarom elveszíteni.
20/F
hát kezdjük ott, hogy egy barátnő ha csak kicsit is szeretne soha sem kérne ilyet
sokan leírták már, de azért megerősítem én is: dobd ki a csajt
írták többen, hogy előtte húzd még meg, hát nem tudom, én nem merném mert rohadt könnyen kötődök lányokhoz és hamar leszek beléjük szerelmes szóval én a legközelebbi alkalommal már ejteném, de te tudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!