Szerintetek a hobbim menjen vagy a barátnő?
Nemrég megismerkedtem egy nagyon kedves és gyönyörű lánnyal. Minden tökéletes vele, de mikor átjött hozzám akkor nagyon meglepődött azon hogy nekem mániám a különböző kések és kardok gyűjtése. Pedig nem veszélyesek. Szépen fel vannak a falra erősítve és a többi meg vitrinben és egyéb tárolóhelyen van. Azt mondta hogy szerinte gyerekes és öntelt vagyok. Szerinte csak az idióták csinálnak ilyet és azt mondta hogy vagy kidobom őket, vagy ő dob engem.
Hiába magyaráztam hogy ez egy hobbi, ő nem értette meg. Szerintetek mit csináljak? Nem kis értékek vannak nálam, kidobni vagy eladni fáj a szívem, mert már vagy 5 éve nekem ez az életem. Viszont a lányt se akarom elveszíteni.
20/F
Ez a csaj nem szeret téged... Ne engedd, hogy megváltoztasson, ne legyél papucs! Rengeteg lány van, találsz nála 1000x különbet.
Javaslat: dugd még meg párszor és dobd te őt.
25F
az ilyen ember abba is belekötne, ha bélyegeket gyűjtenél.
ez úgy ahogy van baromság
én meg lepkés képeket gyűjtök és ha a párom közölné, hogy vagy a képek, vagy ő, hát szemberöhögném, hogy ugye csak viccel.
később minden másba bele fog szólni ha ilyen kis semmi dolgon így kiakadt.
léptesd a csajt
Ha az lenne a hobbid, h napi 8 órát játszol gép előtt, még megérteném, hogy ezt kéri. De így semmi alapja.
Mondd meg neki, hogy akkor dobod a kardokat, ha ő is lemond cserébe a számára legfontosabb hobbijáról. Rögtön azzal fog kezdeni, hogy nincs jogod ilyet kérni. Ahogy neki se.
Ha az elején ezzel indít, hogy ami neked fontos, azt dobd a kukába (vagy jobb esetben add el), az semmire nem becsül téged és soha semmiben nem áll melletted. Követelőző és agresszív lesz veled. Lehet, hogy sok pletykalapot olvas, amiben sok a bűnügyi sztori, és attól fél, hogy te is megkéseled majd, mert sok ilyet olvasni, hogy megöülte a b.nőjét egy pasi. De ha már így indít, akkor hogyan bízik benned?
Gyorsan zavard el ezt a nőt a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!