Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek a hobbim menjen...

Szerintetek a hobbim menjen vagy a barátnő?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy nagyon kedves és gyönyörű lánnyal. Minden tökéletes vele, de mikor átjött hozzám akkor nagyon meglepődött azon hogy nekem mániám a különböző kések és kardok gyűjtése. Pedig nem veszélyesek. Szépen fel vannak a falra erősítve és a többi meg vitrinben és egyéb tárolóhelyen van. Azt mondta hogy szerinte gyerekes és öntelt vagyok. Szerinte csak az idióták csinálnak ilyet és azt mondta hogy vagy kidobom őket, vagy ő dob engem.

Hiába magyaráztam hogy ez egy hobbi, ő nem értette meg. Szerintetek mit csináljak? Nem kis értékek vannak nálam, kidobni vagy eladni fáj a szívem, mert már vagy 5 éve nekem ez az életem. Viszont a lányt se akarom elveszíteni.

20/F

2014. jan. 15. 20:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj nem szeret téged... Ne engedd, hogy megváltoztasson, ne legyél papucs! Rengeteg lány van, találsz nála 1000x különbet.

Javaslat: dugd még meg párszor és dobd te őt.

25F

2014. jan. 15. 20:42
 12/22 anonim ***** válasza:
Csaj nem szeret! Dobd!
2014. jan. 15. 20:44
 13/22 anonim ***** válasza:
Fuu, én szívesen megnézném! :) Teljesen odalennék, ha a barátomról kiderülne, hogy ilyen hobbija van. Hát, persze nemmindenki értékeli az ilyesmit. Szerintem viszont az a gyerekes hogy a lány így áll hozzá a dologhoz. Eszedbe ne jusson kidobni vagy eladni a kardokat!!! Feladnád a hobbid, azért, mert most kifogtál egy idiótát (már bocs). Ráadásul nem is arról van szó, hogy mondjuk olyan hobbid lenne, ami miatt nincs időd rá vagy ilyesmi, mert akkor még azt mondanám, talán igaza van. De nehogy megválj a gyűjteményedtől. Az még évtizedek múlva is ott lesz, és hol lesz már akkor ez a lány...
2014. jan. 15. 20:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Szúrd meg a "saját" kardoddal! Utána gyere vissza, és kérdezd meg újra! xD
2014. jan. 15. 21:00
 15/22 anonim ***** válasza:

az ilyen ember abba is belekötne, ha bélyegeket gyűjtenél.

ez úgy ahogy van baromság

én meg lepkés képeket gyűjtök és ha a párom közölné, hogy vagy a képek, vagy ő, hát szemberöhögném, hogy ugye csak viccel.

később minden másba bele fog szólni ha ilyen kis semmi dolgon így kiakadt.

léptesd a csajt

2014. jan. 15. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem valahol te is hibáztál, hogy összejöttél egy ilyen libával. ha lehet húzd meg, utána lapát.
2014. jan. 15. 23:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Dobd a csajt.
2014. jan. 16. 11:18
 18/22 Ravel ***** válasza:
Nem kérdés. A csajt kell meneszteni.
2014. jan. 16. 16:00
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha az lenne a hobbid, h napi 8 órát játszol gép előtt, még megérteném, hogy ezt kéri. De így semmi alapja.

Mondd meg neki, hogy akkor dobod a kardokat, ha ő is lemond cserébe a számára legfontosabb hobbijáról. Rögtön azzal fog kezdeni, hogy nincs jogod ilyet kérni. Ahogy neki se.

2014. jan. 16. 21:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha az elején ezzel indít, hogy ami neked fontos, azt dobd a kukába (vagy jobb esetben add el), az semmire nem becsül téged és soha semmiben nem áll melletted. Követelőző és agresszív lesz veled. Lehet, hogy sok pletykalapot olvas, amiben sok a bűnügyi sztori, és attól fél, hogy te is megkéseled majd, mert sok ilyet olvasni, hogy megöülte a b.nőjét egy pasi. De ha már így indít, akkor hogyan bízik benned?

Gyorsan zavard el ezt a nőt a francba.

2014. jan. 18. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!