Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy viselkedtek ha falun...

Ti hogy viselkedtek ha falun aszt mondják nektek hogy nem volt még barátnő olyan jelölőket mondanak rátok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
te nem lenni magyarnyelvű e
2013. dec. 5. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeret felháborodni mint azon aszt amit mondasz
2013. dec. 5. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést is te írtad ki?

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__51..

Tehát ha jól értem akkor azt szeretnéd megkérdezni, hogy zavar-e minket az, ha a faluban ahol élünk, kigúnyolnak azért, mert még nem volt barátnőnk?

Engem nem zavart annak idején, mert nem foglalkoztam másokkal (javaslom Neked is ugyanezt), pedig voltam ilyen helyzetben. Aztán lett barátnőm, de akkor meg valami teljesen más dolog miatt szálltak rám.

Az a véleményem, hogy ha egy kis közösségben néhány embernek sok a szabadideje, akkor elkezdenek másokkal foglalkozni, pletykálkodni róla, gonoszkodni vele, ahelyett, hogy a saját dolgukkal törődnének. Tehát azt mondom, ne zavarjon a dolog, és ne foglalkozz velük.

2013. dec. 5. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!