Mióta jobb egy Metál zene mint egy House? Mióta lenne már jobb egy Metallica mint egy Avicii?
A haverom Metallicát szereti, és elkezdett engem fikázni, hogy milyen szar zenét hallgatok! És hogy Ő csak annyit hall belőle, hogy "BUMBUMBUM!" és hogy ez nem zene!
Én nem akartam ezt folytatni, nem reagáltam rá, de mikor már másoknak mondta, hogy én ilyen tuctuc zenét hallgatok, akkor elkezdtem vele vitázni! És ez megy egy ideje!
És be akarom neki bizonyítani, hogy a Metallica nem az egyetlen "zene" mert szerinte amiben nincs gitár, az nem zene!
És ez csak tuctuc zene! Én meg mondtam, hogy én meg utálom a hördős metált! Mire mondta, hogy hülye vagy? Mióta hörgős metál a Metallica? Én meg mondta, hogy Te vagy a hülye, mióta tuctuc zene Avicii?
És mondtam neki, hogy ok: "Fogadjunk! Megkérdezhetünk bárkit, hogy ismeri a Metallicát, vagy Aviciit, és soroljon fel tőlük zenét!" mondta, hogy rendben, de nem haveroktól kérdezünk, hanem bárkitől szóval aki átlag ember!"
Mi lett? Metallicától 1 számot tudtak mondani a Nothing else matters, Aviciitól meg Wake Me up, Hey Brother, silhouettes"
Azt mondta ez még semmit nem bizonyít, attól még szar, és senki nem hallgatja akinek van agya!
Ok, felmentünk youtube:
Megtekintés számok:
Metallica: Enter Sandmen 68 641 951
Avicii: Wake Me Up: 157 735 663
Ejj! Elég sok embernek nincs agya!
Mire mondta, hogy jó, de akkor is, szar! Semmit nem tud! A Metallica legalább ért a hangszerekhez, az a Avicii vagy ki mit tud? Tekergetni a gombokat? Bárki megcsinálja! Én is! Mutasd meg melyik gomb mire való, és kiállok 150 millió ember elé!
Meg egy fos, mert elektromos zene, az nem zene!
Jajj, mert a Metallica nem használ semmit, amihez áram kell ugye???
Na itt feladtam! De most meg akarom kérdezni, hogy most miért ilyen Csőlátású barom? Belém köt, aztán bármit tehetek, csak a magáét mondja!
Kérdezem:
Egy Metallica mivel lenne már több mint egy Avicii? Hogy a 80 as évek óta fent vannak? Nagy szám! Avicii is biztos ott lesz 20 év múlva!
Mitől lenne már több/jobb/minőségibb zene egy Metál, mint egy House?
Mint elfogult, elvakult Metallicás írnám le a véleményem.
Ne vitatkozz vele, ne próbáld meggyőzni, ne tégy elé adatokat, hogy az úgyis jobb, mert többen szeretik. Ennek az egésznek nincs semmi értelme. Nem fog menni.
Gondolom téged sem lehet meggyőzni arról, hogy mostantól csak Metallicát hallgass, úgy őt sem. (pedig Yooo!!)
Ha élvezitek a vitát csak tegyétek, de ha nem, akkor inkáb kerüld a témát.
Mindenki azt hallgat, amit akar, ebben nem lehet senkit sem befolyásolni.
A 2 zenekarrol meg inkább nem mondok véleményt, mert erről, hogy Avicii most hallok először.
bumi02 #4
Nem kell mindenkit leszidni aki pop énekes. Nem biztos,hogy nekiaz a kedvence,de ebből él meg. Nacsak figyeld a következő linket:
http://www.youtube.com/watch?v=ZPAmDULCVrU
És ez tényleg nem a "könnyű zenék" közé tartozik.
Bocs,véletlenül elküldtem.
Szóval,én is rocker vagyok.Egyszer megnéztem egy skrilex számot,mert mindenki azt mondta h milyen jó.Jobban mondva csak belekezdtem,de nem bírtam végighallgatni.Szóval,az a lényeg,h amikor elinditottam a videót,hopp,nőtt egyet a nézettség.Pedig nem néztem végig,es nem is szeretem.Aviciit sem szereti mindenki,aki belekezd a videoba.Szerintem is sokkal többet ért el a Metallica,mint ez az Avicii valaha is fog.És ezt a választ 12 éves fejjel írtam.
12/L
Mindketten hülyék vagytok. Ízlésen nem lehet vitatkozni.
Te meg nem vagy komplett, hogy a youtube-nézettségből próbálod levezetni, hogy miért királyabb az Avicii, amikor nyilvánvalóan egy újabb top zenének nagyobb lesz a nézettsége, mert gyakran a netre teszik fel legelőbb és ami friss, azt úgyis többen nézik. A hasonszőrű tinik meg nyilván több dalt ismernek Aviciitől, na bumm (megkérdezel egy 10 évvel idősebbet, az lenne a válasz, hogy Avicii, az meg ki a fene, vagy esetleg ismeri a Wake me up-ot, a Metallicától meg csípőből mond 6ot), meg az sem mindegy, milyen ízlésű embert kérdezel. 3 évvel ezelőtt a Jonas Brotherstől is felsorolt volna mindenki legalább 3 számot, aztán most meg fasorban sem vannak. Nem is lehet kijelenteni, hogy Avicii 20 év múlva mennyire lesz ismert, mert olyan régóta még nincs a porondon, és lehet, 5 év múlva már nem lesz trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!