Véleményem szerint az Iron Maiden, mivel a Metallica egy ideig pl. a Scorpions előzenekara volt, de azóta felékerekedett (bár valszeg a Maiden is volt előzenekar). A Metallicaról csináltak Guitar Herot, a Maidenről sajnos nem és csak 3 számuk volt eddig benne, ráadásul a Warriors of Rockban sem lesz benne egy számuk sem...
Na válom a véleményeket. Nemrég volt Budapesten mind2, tök jó volt mind2. Már csak akkor lett volna jobb ha mind2 a Szigeten lett volna.
nem attól rossz vagy jó egy együttes hogy honnan kezdik. Hanem hogy hova jutnak el.. Sőt, a metallicára talán még azért is lehet felnézni, mert tényleg a semmiből jöttek fel. Amúgy, szeretem mindkettőt, néha csak hangulatfüggő hogy melyiket hallgatom, de pl az utolsó 2 Iron Maiden albumról nem tudok mondani olyan számot ami tetszene, csak a régebbi számok. a Metallicától viszont a legrégebbi számok is nagyon tetszenek, illetve az újabb albumokra is rá vagyok függve.
Szerintem összehasonlítani nem lehet, mert más stílus. Én pl a Metallicát szeretem jobban, de ha inkább ilyen balladisztikus, és nem zúzós zenére vágyok, akkor természetesen marad az Iron Maiden:)
2010. aug. 16. 20:12
2/16 anonim válasza:
Én mindkettőt imádom. De az Iron Maiden egy kicsit jobban tetszik.
2010. aug. 16. 21:25
3/16 anonim válasza:
Az Iron Maiden szerintem is jobb :D
2010. aug. 16. 22:52
4/16 IMF16 válasza:
Iron Maiden!!
2010. nov. 20. 19:52
5/16 anonim válasza:
az elsőnek
a maiden is a semmiből jött elő semmi médi támogatás nékül a mai napig és most hol vannak?
2011. júl. 19. 19:34
6/16 anonim válasza:
Miert jo nektek a maiden azok mindig csak sikitanak ordibalnak es most hol tartanak
a METALLICA SOKKAL JOBB
2012. szept. 29. 13:35
7/16 anonim válasza:
Zenészként mondom: az Iron Maiden jobb zene. Egyszerű emberként meg nem tetszik Hetfield hangja. (Bár Bayley se az igazi, az Iron Maidenből nekem az első két album tetszik legjobban Di'Anno-val.)
2014. jún. 25. 20:04
8/16 anonim válasza:
Iron Maiden gitárjátéka szerintem szebb és talán bonyolultabb is, Hetfield hangját jobban bírom. Kicsit más stílus is: a Maiden egyértelműen heavy metal, míg a Metallica stílusa változott az évek alatt- thrashból indult, volt heavy is, hard rock, majd St. Anger borzalom( már bocsánat)... Úgy összetéve szerintem a Maiden egy kicsivel jobb, de a Metallica talán kedveltebb.
2014. jún. 27. 01:10
9/16 anonim válasza:
kimaradt egy de :D
2014. jún. 27. 01:11
10/16 anonim válasza:
Mindkettőt imádom, de valamiért a Metallica áll közelebb a szívemhez. Igazából megmagyarázhatatlan, jobban is ismerem a munkásságukat. Dickinson nyilván sokkal jobb énekes, mint Hetfield, én mégis az ő hangjától borzongok és talán a többi Maiden tag is képzettebb zenész, mint a Tallica tagjai és Lars tényleg egy p.cs, de nekem mégis ők a kedvenceim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!