Metallica vs. Iron Maiden Melyik a jobb?
Véleményem szerint az Iron Maiden, mivel a Metallica egy ideig pl. a Scorpions előzenekara volt, de azóta felékerekedett (bár valszeg a Maiden is volt előzenekar). A Metallicaról csináltak Guitar Herot, a Maidenről sajnos nem és csak 3 számuk volt eddig benne, ráadásul a Warriors of Rockban sem lesz benne egy számuk sem...
Na válom a véleményeket. Nemrég volt Budapesten mind2, tök jó volt mind2. Már csak akkor lett volna jobb ha mind2 a Szigeten lett volna.
Iron Maiden > Kill 'Em All
Killers < Ride the Lightning
The Number of the Beast = Master of Puppets
Piece of Mind < ...And Justice for All
Powerslave > The Black Album
Somewhere in Time > Load
Seventh Son of a Seventh Son > ReLoad
No Prayer for the Dying < St. Anger
Fear of the Dark = Death Magnetic
A Matter of Life and Death > -
The Final Frontier > -
Nehéz döntés igazából mind kettő banda zseniális de táblán egy kicsit jobban szeretem a Maident. 1 régebbóta hallgatom őket 2 ők a rangidősek 3 nekem ők szinpatikusabbak és talán az albumaik is összességében jobbak lettek mert pl a metallicánál a Load/ReLoad nem sikerült túl jól bár még mindig jobbak mint a ST. Anger. Valamint számomra az And Justice Forall is kicsit csalódás volt pedig a számok nagyon jók csak hát a hangzás bármi is történt a bandán belül (vagy elnézték, vagy kiszúrtak Newsted-el) viszont a maidennek csak két gyenge albumuk van az én szememben és az is azok amikor Dickinson elment de cserébe nekem az összes albumuk örök klasszikus
Szóval nekem összességében a Maiden de csak minimálisan.
Két kedvenc metál bandám és nagyon nehéz döntés hogy melyik jobb. Mind2 másban jobb de talán a Metallica felé hajlok mert miattuk kedveltem meg ezt a stílust (Black album) és van 4-5 olyan számuk amit egy Maiden dal sem tud felülmúlni számomra. Na most sokan biztos felháborodnak hogy "pfuuj csak a régi Metallica az igazi" de ez az igazság és nagyon sokan vannak ugyanígy. Nekem is jobban bejön az első 4 lemezük de én a 91-től kezdödő korszakukat is kedvelem mert készültek ugyanúgy nagyon jó számaik. Egyébként a Maidentől az X-Factor album nekem ugyanúgy bejön mint a legjobb lemezeik sokakkal ellentétben, a book of souls szerintem sokkal rosszabb.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!