Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metallica vs. Iron Maiden...

Metallica vs. Iron Maiden Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint az Iron Maiden, mivel a Metallica egy ideig pl. a Scorpions előzenekara volt, de azóta felékerekedett (bár valszeg a Maiden is volt előzenekar). A Metallicaról csináltak Guitar Herot, a Maidenről sajnos nem és csak 3 számuk volt eddig benne, ráadásul a Warriors of Rockban sem lesz benne egy számuk sem...

Na válom a véleményeket. Nemrég volt Budapesten mind2, tök jó volt mind2. Már csak akkor lett volna jobb ha mind2 a Szigeten lett volna.

2010. aug. 16. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Egyik zenei album vs másik zenei album. Melyik jobb?
2014. jún. 27. 15:38
 12/16 anonim ***** válasza:
78%

Iron Maiden > Kill 'Em All

Killers < Ride the Lightning

The Number of the Beast = Master of Puppets

Piece of Mind < ...And Justice for All

Powerslave > The Black Album

Somewhere in Time > Load

Seventh Son of a Seventh Son > ReLoad

No Prayer for the Dying < St. Anger

Fear of the Dark = Death Magnetic

The X Factor > -

Virtual XI > -

Brave New World > -

A Matter of Life and Death > -

The Final Frontier > -

Metallica: 3 győzelem

Döntetlen: 2

Iron Maiden: 4 győzelem

Győztes: Iron Maiden

2015. jún. 7. 16:13
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Sokkal jobb a maiden. Mondom ezt ugy hogy metallica rajongô vagyok. Zeneileg sokkal bonyolultabb az iron maiden egyediek a gitározásban 4 gitáros van a 2 szolô gitáros osszehangolt munkája adja azt az igazi iron maiden hangzás világot. A run to hillt nem lehet überelni
2015. nov. 24. 01:36
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Maiden.
2017. okt. 29. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz döntés igazából mind kettő banda zseniális de táblán egy kicsit jobban szeretem a Maident. 1 régebbóta hallgatom őket 2 ők a rangidősek 3 nekem ők szinpatikusabbak és talán az albumaik is összességében jobbak lettek mert pl a metallicánál a Load/ReLoad nem sikerült túl jól bár még mindig jobbak mint a ST. Anger. Valamint számomra az And Justice Forall is kicsit csalódás volt pedig a számok nagyon jók csak hát a hangzás bármi is történt a bandán belül (vagy elnézték, vagy kiszúrtak Newsted-el) viszont a maidennek csak két gyenge albumuk van az én szememben és az is azok amikor Dickinson elment de cserébe nekem az összes albumuk örök klasszikus

Szóval nekem összességében a Maiden de csak minimálisan.

2021. febr. 3. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Két kedvenc metál bandám és nagyon nehéz döntés hogy melyik jobb. Mind2 másban jobb de talán a Metallica felé hajlok mert miattuk kedveltem meg ezt a stílust (Black album) és van 4-5 olyan számuk amit egy Maiden dal sem tud felülmúlni számomra. Na most sokan biztos felháborodnak hogy "pfuuj csak a régi Metallica az igazi" de ez az igazság és nagyon sokan vannak ugyanígy. Nekem is jobban bejön az első 4 lemezük de én a 91-től kezdödő korszakukat is kedvelem mert készültek ugyanúgy nagyon jó számaik. Egyébként a Maidentől az X-Factor album nekem ugyanúgy bejön mint a legjobb lemezeik sokakkal ellentétben, a book of souls szerintem sokkal rosszabb.

24/f

2021. jún. 28. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!